1

sitedeki kazançtan bahsediyorsunuz sanırım. çok kolay. ödeme eşiğine geldiğinizde banka bilgilerinizi yazıyorsunuz kazanç kısmında ilgili yere. sonra talep etmeyi hak ettiniz ve istediğiniz tutarı girerek talep de bulunuyorsunuz. üç iş günü içerisinde hesabınızda. tabi incelemeye giriyor, herhangi bir sorun çıkmazsa, yani kopyala yapıştır yapmadıysanız kolayca para çekmek oluyorsunuz.

0

evet günümüzde para çekmek çok kolaydır çünkü atm ye gidiyorsunuz ve kartınızı atm nin girişine sokuyorsunuz daha sonra şifrenizi giriyorsun ve para çekme talebinde bulunup istediğiniz miktarda para çekebilirsiniz .eğer siz çekemiyor iseniz başka birisine çektirebilirsiniz ama güvenilir biri olması kaydıyla ya da zaten işlemleri takip ederek paranızı kolay bir şekilde çekebilirsiniz.

0

yani banka atm'si ne gidiyorsun paranı çekiyorsun. tabii ki de kolay neden kolay olmasın ki? sonuçta orada sana yol gösteriyor para çekme işlemi diye sen şifreni giriyorsun bildiğim kadarıyla ,tc falan giriyorsun paranı o şekil çekiyorsun. gerçi ben hiç atm'den falan para çekmedim genellikle işim gider çeker. yani kolay bir şey herkes yaptığına göre kolaydır.