0

vitamin eksikliği vücutta saç dökülmesi,cilt problemleri, tırnaklarda zayıflama, halsizlik ve yorgunluk sürekli bir uyku hali, oluşuyor.bazı hastalıklara da davetiye çıkarıyor.b12 eksikliği unutkanlığa,d vitamini eksikliği saç dökülmesine,demir eksikliği anemiye yol açıyor.geçen televizyonda izledim 3 kız kardeş yıllardır yürüyemiyorlarmış emekliyorlar resmen incelendi bir sürü tetkik yapıldı sebebinin vitamin eksikliğinden dolayı olduğu ortaya çıktı

0

vitamin eksikliği vücutta saç dökülmesinden, çok uyumaya , halsizlikten, depresyon hastalığına kadar bir çok sağlık problemine yol açıyor. ben de b12 vitamini eksikliği vardı.sürekli kendimi yorgun ve halsiz hissederdim. çok uykum gelirdi.unutkanlik hat safadaydi. şükürler olsun b12 iğnelerimi yaptırdığım günden beri hem kendimi dinç hissediyordum.hem de unutkanligim büyük ölçüde azaldı ve saç dikulmem ve beyazlar azaldı.

0

vitamin eksikliğinde bağışıklık sistemimiz yavaşlar.

0

vitamin eksikliği sağlığımıza sorun açıyor gerçektende. bir insanda vitamin eksikliği varsa ,kansızlık ,halsizlik ,yorgunluk ,üşümek , ve devamlı hastalanır iyileşmesi gerçekten çok zordur. yani ondan dolayı insan evladının her zaman vitamin alması önemli bol bol meyve tüketmesi lazım ve e vitamini olan şeyleri yemesi lazım. eğer böyle bitemez vitaminsiz falan kalırsa dediğim gibi hastalıklara yakalandığımızda iyileşmesi çok zor olur.

0

bircok saglik sorununa yol acabiliyor.. en basta da yorgunluk, halsizlik gibi soeunlara. vucut direncsiz olunca grip gibi rahatsizliklarw yakalanmamiz daha kolay oluyor

0

vitamin eksikliğinin bir çok olumsuzlukları olur insan vücudunda.bu hangi vitaminim eksik olduğu ile de ilgilidir.bazı vitamin eksiklikleri derimize zarar verilmesine neden olur,bazıları tırnaklarımıza.kış olduğu için bu günden örnek verelim kışın en çok almamız gereken vitamin c vitaminidir.sağlığımız için soğuk algınlığı için.bazı vitaminler vücudumuzda bağışıklık sistemini güçlendirirler vitamin vücut direncimizi arttırırlar.vitamin eksikliği vücudumuzda halsizlik, yorgunluk belirtilerinin artmasına neden olur.bazı vitamin eksikliği kas ve eklem ağrılarına neden olur.görme bozukluğuna neden olabiliyor. onun için vücudumuzun ihtiyacı olan vitaminleri yeterince almalıyız.

0

halsiz hissetmene gerek olur güne negatif başlarsın yatakdan kalmak istemezsin.