0

burda insanlar istemeden bilmeden yanlışlıklar yapıyor buda doğal tabiki hepimiz ayniyiz.öğrenene kadar tabiki hepimiz zorluk çekiyoruz.

0

sen göstermedin zaten cevap veren 1-2 kişiyi diyorum

2

hoş geldiniz. şimdi bende jeton düştü. sizden bahsediyorlarmış bazı arkadaşlar demek sorularında.
takmayın insanların alışkanlıklarını değiştiremezsiniz. ama kendinizi garantiye almak adına site kurallarını dikkatlice okuyun derim size.. tepkilere alışacaksınız, sizde gerekirse tepkinizi koyacaksınız. size bir şey diyeyim mi? şimdi böyle sorumu olur da derler size? hazır olun :)
hayat kısa, kuşlar uçuyor. boş verin. siz bakın kendinize.

1

evet yeni üyesini belike hoş geldin. kardeş ama biraz önce ben de yorumda bulundum bir arkadaşım adına soru başlığı açmışsın. buranın kurallara genellikle mantıklı sorular sormaktır, birilerinin eleştirmek değil. sadece senin için dememiştir emin ol ki; birkaç kişi de ondan değil ha soru başlığı açtım ondan dolayı öyle yazmıştır. zaten sana belirtmiş sen onun yazdığı cevabı okursan en azında görmüş olursun.

1

kimden ne tepki gördüğümüzü bilemediğim için net bir yorum yapamıyorum nasıl bir şey yaptığımız da tepki gördünüz acaba?

2

alış alış daha ne tepkiler göreceksin bilgi ağırlıklı soru soruyorum diye yemediğim dayak kalmadı son iki ta gündür yeniler yasak olan ne varsa yapıyor kimbilir onlara neler yazıyorlardir demiştim kendi kendime. soru sorarken sayfadaki uyarıları iyice okuyup uyarsanız yararınıza olur zira kurallara uymayan sorular kaldırılır kazanç düşer devam ederse hesap banlanır

0

ne tepkisi aldınız ki ben sadece birkaç kişi daha adımla soru açtığı için yapmayin dedim . ben fazla bu tepki gosterdigimi sanmıyorum sadece bir uyarı yaptım burda eğer fazla tepki düşünüyorsanız siz bilirsiniz.