0

evet yalnız soru sorduğunuz zaman çok bir getirisi olmuyor iki kuruş şeklinde kazanç sağlıyorsunuz . cevap vererek yazınızın kısa ve uzunluğuna bağlı para kazanıyorsunuz .

0

evet aynen bu şekilde soru sorarak ya da sorulara cevaplar yazarak para kazanıyorsun. soru sorduğun zaman sorular soru başına iki kuruş ama cevaplardaki kazanç en alt limit 1 kuruş olup üst sınır yok. yani ne kadar uzun yazarsan 10 kuurş da kazanırsın 27 kuruş da kazanırsın 52 kuruş da kazanırsın. cevaplardan kazanacağın para sana bağlı burada.

0

sadece soru sorarak ve cevaplayarak belli kazançlar elde edebilirsin.fakat bunların yanı sıra referans ile getirdiğin kişi kazandıkça kazanç sağladıkça sende kazanabilirsin.

0

beyin modu aktif olduğu zaman soru soramıyoruz, sadece bize gösterilen sorulara cevap yazabiliyoruz. onun dışında beyin modu aktif olmadığı zaman soru sorabilirsin. hemen hemen her soruya bir şeyler yazmaya çalış, uzun cevaplar daha kaliteli cevaplar daha çok kazandırıyor, ayrıca soruları beğenirsen soru soran kişi kazanmış olsa da senin soruların beğenildiğini de kazancında artıyor. takip etme gibi bir şey yok sanırım burada. ben kimseyi bulamıyorum. sadece soruları cevaplıyorum beyin modu aktif olmadığı zamanda soru sorabilirim.

0

sadece bu şekilde para kazanabiliyorsunuz ve yanıtlarınızı ne kadar uzun tutarsanız sizin için o kadar fazla para kazanımı demektir benim herhalde en uzun yanıtım bu olacak en düşük alacağınız fiyat 0.01₺'dir en yükseği ise araştırmak bakmak gerekir ve tabii ki deneyimlemek özellikle altın sorularda uzun cevap tutarsan dostum çok iyi paralar kazanabilirsin bu platformda ancak kopyala yapıştır yapmadan yapman gerek ki engellenmeyesin site yöneticileri tarafından