0

ailen de el olur.seni anlamıyorlar da hele.bazen insanı kendinden başka anlayan olmuyor

0

tabi ki ailem bana her konuda yardım eder ve her zaman arkamda durur. bu yüzden aile değilmiyiz zaten birbirimize yardım etmiyceksek neden aile olalım ki.

0

yeri geldiğinde aile tabii ki el olur. çünkü evlendikten sonra insanlar çok değişiyor. sanki dünyadaki tek varlık karısıymış ya da kocasıymış gibi davranıp, ailesini bir kenara bırakabiliyor. aramalar sormalar kesiliyor. sadece bayramlarda gidiliyor bu şekilde saçma sapan bir evlilik sürüyor. ama esas olan ailelerle birlikte mutlu mesut bir arada geçinmektir. ne yazık ki şu anda öyle insanlar çok az. gelinler kayınvalideyi sevmiyor, damatlar kayınpederi sevmiyor. çok değişik saçma sapan durumlar.

0

yeri geldiği zaman ailen bile el olur ne kalkar ailen seni in arkanda olsa yada arkanda gibi gözüküyor olsada hiç ummadığın hiç beklemediğin anda ailen bile sana yüz cevirir elden daha beter olur

1

gerçek bir aile iseniz el olmaz onlardan.aile olmak en çok kötü günde kendini belli eder.aile bireyleri kenetlenip o durumun atlatılmasına yardımcı oluyorsa zaten kopmazsınız hiçbir zaman.bu her aile için geçerli mi tabi değil.akıllara zarar çok aile var ve bu normal.her anne baba iyi bir insan olacak diye bir kural olmadığına göre onların kurduğu aile de ilerde el olabilir.bu aile işleri tamamen şans bana göre.kimse anne babasını seçemediğine göre ne çıkarsa bahtımıza artık:))

1

olur tabi kimler el olmaz ki, eğer aileni çiğnemeye kalkarsanız el olur, dediklerini yapmazsan el olur, arada biraz da olsa kopukluk olmaya başladığında da herkes el olur bunun yakınlık derecesi yok.