0

spor salonlarının fiyatları aslında yaz mevsimine doğru düşer. yaz kampanyası yapar hatta çoğu spor salonu. çünkü yaz vakti spor salonları genelde diğer zamanlara oranla daha boş oluyor. kış vaktinde salonlara gelen insanların çoğu, yaz zamanı tatile gittiği için salonlar boş kalıyor ve kampanyalar yapıyorlar. eğer sokak arası bir spor salonuna gidecekseniz eğer kesinlikle bunu tavsiye ederim bu arada, genelde kış zamanı 3 ay 200 tl civarı bir fiyata kayıt olabilirsiniz. yaz vakti ise bu fiyat 150-180 tllere düşebilir. spor salonuna kayıt olurken sadece salona para vermiyorsunuz bunu unutmayın yani kullanacağınız aletlere falan değil bu para. bunun içinde idman sonu aldığınız duş için su parası, sürekli sizi motive etmek için çalan müzik parası, akşam siz rahat idman yapın diye yakılan ışık parası yani bunların hepsini kapsayan elektrik parası da sizden alınıyor. kayıt olurken bunları unutmayın. tüm bu etkenler göz önüne alındığı zaman saçma sapan sonu fit ile biten markalar dışında ki tüm spor salonları gayet uygun fiyatlara üye kayıt etmektedir.

0

yani normalde eskiden 80 tl idi spor salonları ama şu an belki 90 veya 100 tl vardır. bence bu da normal bir şey sonuçta her şeye zam gelmişken bence onların da bir şeylere zam yapması gerekiyordu ve zaten yapmak zorundalar. sonuçta onlar da bu yollardan para kazanıyorlar ama dediğim gibi 80'dir şu an tahminim, 90 veya 100 olmuştur diye düşünüyorum.

0

ne amaçla gircegine baglı mesala futbol izlemek için gireceksen 90tl civarında başlamakta ama futbol oynamak için giriceksen şoyle acıklaya bilirirm kişi başı 5tl 10kişi gelirsenis 10*5=50tl odeiceksin ama 100kişi gelirsen 100*50=500tlodersiniz fiyat lar şehirden şehire ilden ilçeden ilçeye degişiklik gore bilir ama gennelikle 5tl dir kişi başı oda şuanda en az 5tl dolar yükseldigi icin şuan en cok 20tl den acanlar bulunmakta onlarda genelikle site taraflarında bulunmakta ama sokaklardaki parklarda oynayrasınız para vermekten kurutlusun hemde verecginiz parayla karnınızı doyururusunuz.