0

valla millet ne soracagini sasirdi. artik delirecegim yani. niye boyle sacmaliyorlar anlamiyorum. o kadar cok sacma soru var ki puan kazanmak icin bile cevaplayasim gelmiyor. kisa cevapli soru soruyor herkes. yoruma dayali genele hitap eden sorular yok.

0

yani gerçekten de anlamış değilim ama sitede gerçekten harflerle açılmış sorular var. yani bu da bence çok sıkıcı olmaya başladı devamlı arka arkaya harfle ilgili soru sorulmaz. sorulacaksa 2- 3 tane soru sorulması lazım diye düşünüyorum. ve normalde öyle soru sorulduğunda sorumani sitesi direk uyarı veriyor veya siteden atıyor. hani ben adil olan da bu insanlar emek vermeden ,çabalamadan kazanmaya çalışıyorlar. hani şu anki şahıs harflerden giderek kolay bir şekilde para kazanıyor.bu da bizleri haksızlık olmuş oluyor yani.

1

neden takmışlardır, bence o tür sorulara bilgi araştırma gerektirdiğinden, ezbere uzun cevaplar yazamayacaklarından takıklar. ve bu konuda şikayetçi olanları anlamıyorum.
herkes haddini bilse ne güzel olacak ama yok.
baktığınızda insanların bir çoğu uzun uzun, bazen bozuk cümleler ile sıradan cümleler kurunca cevap oluyor ama birilerinin sorularına ise tepki verebiliyorlar.
şimdi ağzımı açmayacağım, yazsam belki çok kişi kırılır. takmaya görsünler.

0

böyle harflerle çok fazla sormaya başladıklarini düşünüyorum .bir kişi ilk sorduğunda a harfi ile başlayıp z harfi ile biten kelimeler falan sormaya başlamıştı şimdi de birisi fena halde harflere takmış durumda ve a harfi ile başlayıp z harfine kadar bütün illerimizi sormayı planlıyor sanırım.