0

kiz isimleri olarak

ayse elif esma hatice sara filiz ceyda seda nurgul bircan azize delal rojda berivan sinem songul asya hanim fatma fatoş berfin mutlu ravza ilknur tuana elanur sibel demet hacer busra emine amine senay tuba kadriye pelsin dilan cemile zeynep kezban ceyda cahide kiymet sabiha deniz ronahi pakize ceylan azizenur rukiye gulsum mine vb.

erkek isimleri

alp alperen hakan oguz ozan mehmet mustafa ali hamza omer ali recep ahmet can rahmet savas baris ferhat tunc mesut riza husnu hasan mert veysel ibrahim ferdi orhan bulent cengiz ekrem abdurrahman yakup faruk saban sahin celil ismet mahmut murat vb

0

türkiyede erkeklerde mehmet, ahmet kızlarda ise ayşe fatma en yaygın isimlerdir

0

türkiye de en çok kız isimleri merve , zeynep , fatma ayşe , deniz , fahriye , ayça , tuba , tuğçe , demet , hatice , yıldız , melek gibi isimler erkek olarak ise , ahmet , mehmet , yaşar , hasan , hüseyin , ali , mustafa , ibrahim, ismail , muhammed , onur , emre, can , murat gibi isimler sıklıkla kullanılır . aklıma gelen bunlar .

0

ali, fatma,mustafa,ayşe,hüseyin,mehmet, fadime,can, hakan, ümit,filiz, canan ,osman , gül, lale, merve, gamze gibi isimler kullanılıyor en çok.

0

genellikle erkek ismi olarak. ali
ahmet
hüseyin
hasan
yusuf
onur
kerem
cem yani çoğunlukla bu isimler daha çok var erkek olarak. kız isimlerinde de
ayşe
fatma
hatice
melek
özlem
dilek
dilber yani bu gibi isimler de gerçekten de çok bulanıyor .türkiye'de genellikle insanlar en çok kullanılan ismi koyuyor. ben size fazla kimsede olmayan isimleri tercih ediyorum her zaman.

0

ayse,ahmet,mehmet, merve isimleri fazla kullanılır. peygamber efendimizin ismi olan muhammed de fazla kullanılan isimlerden bir tanesidir.

0

murat ve fatma isimleri en cok kullanilan isimler bana göre

1

can, ahmet, mehmet,
zeynep, ayşe, fatma isimleri en çok vardır sanırım.
büyük harfle yazdıklarım benim çocuklarımın isimleri.