0

neye gore kaliteli... simdi ben burada bir isim anlami sorsam bu bilgi soeusu kaliteli mi olacak? yani sirf bilgi sorusu diye kaliteli olacak degil bir soru. ve buradaki cogu kisi bilgi sorularina bir satirlik bilemedin en fazla üç satirlik bir cevap yazabildigi icin kazandigi para düsük oluyor. ywni uzun cevap yazabilecrgi yorum sorularina kaciyor. daha fazla hazayim da daha fazla kazanayim derdinde. bende sahsen oyleyim. bilgi sorularina pek yazmiyorum. bazen karakter sinirinin altinda kaldigim oluyor noktalama isaretleriyle tamamlamaya calisiyorum. bu sebepten dolayi bilgi sorularina pek yazilmiyor.

0

kaliteli soru demek bilgi soruları değildir. tabii ki bilgi soruları da kaliteli olabilirim ama sadece bilgi soruları kaliteli sorular içerisine çekilemez. çünkü gerçekten insanı düşündüren ve insanın beynini kullanmasını sağlayan öyle düşündürücü yorum soruları olabilir ki bunlar da tabii ki de kaliteli sorulara girer. mesela cevapları çok net bir şekilde belli sorular bence haklısın kaliteli soruları değildir ama burada asıl önemli olan insanın düşünme yeteneğini ve düşüncelerini yoruma dökmesini sağlayan sorular kaliteli sorular olarak bence adlandırılabilmektedir.

0

niyesini söyleyeyim.... benim eski hesabım okuyankurd. sorularımı biliyorsun tarih sorusu. yani bilgi sorusu. ban yedim... bu kadar sebep yeter mi?

0

asıl önemli olan bu hayatın içinde bilgiye yönelik paylaşımlar yapabilmek ve birbirimize katkı sunabilmektir. bilgi sorularına çok kişi asla cevap vermiyor. işlerine gelmiyor. herkes her şeyi bilmek zorunda değil. ama elimizin altında internet denilen bir derya var ve araştırırsak cevabını mutlaka kısa yoldan öğreniriz. bence site soruları kalitelerine göre ayırmalı. böyle sadece yoruma dayalı sorulara attım 2 kuruş veriyorsa, bilgi sorularının cevaplarına da 5 kuruş vermeli. burası tipik türkiye gibi hep diyorum. kolay yolu seçenlerin dünyası, öğrenmek yok. kur uzun cümleler, hayat sana güzel, insan kendini cidden aptal gibi hissediyor. bazen bende bunlar gibi olacağım ben araştırıp yazarken kazanıyorum ama başkası uzun cümleler kurarak senin cevapladıklarının yanına bile uğramıyor diyorum kendime o senden de çok kazanıyor diyorum ve bir süre bende yorumlara cevap veriyorum. ama vicdanım rahat etmiyor. adalet burada da yok maalesef.
ya hep diyorum ya biz türk milleti çok tembel ve beleş zihniyette insanlarız. kimse kusura bakmasın. üstüne alınan da alınsın.

0

vallahi şöyle söyleyeyim sana yani ben genellikle bilim sorularını falan cevaplamıyorum. sadece beyin modu aktif olduğunda cevaplıyorum. normalde google'a falan baktığımızda kopya içerik gibi olduğu için sormani'de uyarı geliyor. yani ben diğer insanlar gibi google'dan baktım da komple uzun bir şekilde özetlemiyorum sadece 3 satır yazıp bırakıyorum. olebilir sorularında normalde ben sorumani sitesine bile söyledim. ben her zaman fikrimi suna bileceğim sorulara cevap veririm. zaten en önemlisi de bence fikrini suna bileceğin sorulara cevap vermektir. hani bilmediğimiz soruya zaten cevap veremeyiz evet şu an sitede bazı sorular kaliteli ,bazıları ise saçma beyin modu aktif olduğunda mecburen hepimiz o cevapsız soruları cevaplamak zorundayız ben bile yani inşallah açıklayıcı olmuşsundur.

0

valla ben elimden geldigince her soruya cevap vermeye calisiyorum. bilgi sorularinida kendimce yorumlayarak uzatabiliyorum cevabimi. sadece yorum sorulari uzun olacak diye bir kaide yok. cevabi uzatmak yorumlamak bizim elimizde . .