1

surekli eleştiren, sevgisini ilgisini belli etmeyen bir babanın evladıyım. bir gün babam beni çalıştığı yere götürdü. çalışma arkadaşları babamın aksine bana çok ilgili sevecen davranmışlardı. hepsi beni kantine götürüp birşey aldılar. öğle arası güzel bir yemek yedirdiler. ne kadar akıllı biri olduğumu her seferinde anlattılar bana. işte o zaman dış dünyanın bambaşka bir yer olduğunu anlamıştım. o gün dünyalar benim olmuştu. eve kucağımda bir sürü çikolata, şeker vs. ile cok mutlu bir şekilde dönmüştüm. :)

0

okula ilk başladigim o gündü zaten herşeyimi almıştım okul ortamına girdim arkadaşlar edindim okuma yazma öğrenmeye gitmiştim artık yavaş yavaş büyüdüğümü hissettim.

0

küçükken çok yaramazlık yapardık en mutlu olduğum anı kasalardan kumun üstüne atlamak beni çok mutlu ederdi

0

oğluma hamile kaldığım gün çok mutlu olmuştum sürprizdi benim için ve hala çok mutluyum aklıma geldikçe de mutlu oluyorum

0

küçükken sen mutlu olduğum anı sevgimi görmek

1

babam fabrikada müdürdü, fabrikada o gün boş vakti varsa, toplantısı felan yoksa benide götürürdü fabrikaya. fabrikaya girdiğimizde ilk babamın odasına girer o gün yapılacaklarını hazırlayıp, banada oğlum burdan çıkma çıkarsanda güvenliğe haber ver derdi bende babam odadan çıkar çıkmaz bende arkasından çıkar önce güvenlikçi abimin yanına gider biraz orda oyalanır sonra üretim yerine gider, milletle konuşurdum öğlene doğru babamın odaya geleceğini bilince geri odaya çıkardım yemek yerdik felan neyse öğlenden sonra beni yine odada yalnız başıma koyup kontrole giderdi bende aşağı inip holdinge gidecek arabalara binip holdinge gidip, ordaki babamın arkadaşlarının yanında vakit geçirdim, ikindine doğruda babam holdinge gelirdi, babam her geldiğinde holdinge beni orda görünce benden çok buraya sen geliyorsun derdi her neyse babamın arkadaşları beni çok sevince, çikolataların bisküvilerin, gofletlerin paketlenip numünelik konulduğu odaya götürüp canın ne istiyorsa şurdan bir poşet al doldur yetmezse ikinci poşetide doldur derlerdi. sırf bunun için babamın fabrikaya götürmesini isterdim.

1

oyuncak alındığı zaman baya sevinirdim .