1

iyi ya da kötü hiç bir şey sürekli değildir. hayatta ki her şey geçicidir ve haliyle aşk acısı da geçicidir. acılar ve sevinçler insanı hayata karşı olgunlaştıran tecrübelerdir. bu nedenle geçip geçmemesi kişinin bunu ne kadar istediğiyle doğru orantılıdır. konuya odaklanırsanız ve hayata kendinizi kapatırsanız süreç daha da uzar. onun için odağınızı değiştirmeli, farklı konularla ilgilenmeli ve enerjiniz başka alanlara aktarılmalı. bu şekilde daha az düşünür ve daha kolay atlatabilirsiniz.

0

tabiki mümkün ancka zor bir durum bunun için zaman gerekiyor. aşk acısı öyle kolay birşey değil insan türlü türlü şekiller giriyor bu dönemde açıkcası çok zor geçiriyor bu dönemi veya sonradan farkına varıyor bunun bu bşr kabulleniş süreci ve alışma süreci aslında. ayrılık acısı ilk başta kabul edememekle başlar daha sonra kabul ederek devam eder ve karşınızdaki kişinin yokluğuna ve hasretine alıştığınız zaman da artık acı çekmek istemezsiniz bu bakımdan da unutmak istersiniz eğer unutmak isterseniz bu zamanla olacak bir süreçtir önce durumu kabullenir daha sonra alılarak ancak bundan kurtulabilirsiniz. aşk acısı gerçekten zorlu bir süreçtir.

0

bence aşk acısından kurtulmak mümkün degildir. insanlar sadece birazcık unutabilir ama unutmak hiçbir zaman tam anlamıyla gerçekleşmez.

0

belki geçiyor ama kalbinin bir yerinde her an baş köşeyi alıyor arada kendini hissettiriyor.

0

askina bagli ama asklar hicbi zaman gecmez cunki senin kalbine isler