0

dua kesinlikle sıkıntılardan kurtulmak için edilmelidir.

0

tabii ki de dua ederek insanlar en azından bazı sıkıntılardan kurtulabilir en azından iç huzuru birazcık sağlamış olabilirler diye düşünüyorum. günümüzde insanlar maalesef ki ibadete veremiyorlar kendilerine o yüzden de hiçbir şekilde huzur bulamıyorlar aslında allah'a sığınsalar gerçekten çok iyi olur diye düşünüyorum.

0

ilk önce elinden geleni yapıp sonra allahtan meded ummak lazım o zaman el açıp dua etmek gerekiyor. yoksa birsey yapmadan allahtan beklersek olmaz . hayirlisiysa allah zaten gerçekleştirir ama değilse zaman alır. yada senin sınavındır o senin o yükün altından kendi çabanla çıkman gerekebilir.

0

ben kurtulanı görmedim bu işler öyle olsaydı ne tıp ne şu anda kullandığınız teknolojiye gerek olmazdı.millet neyle uğraşıyor biz ise duayla devammmm

0

en icten dua edersen kabul olmasa bile ferahlarsin

0

tabii ki de içinden gelerek dua edersen inanarak tüm sıkıntılarından kurtulursun. şöyle bir şey var. dua kabul olacak diye edilmez. yani zaten öyle bir düşünceye sahipsen duan kabul olmaz. her zaman sen içinden gelerek inanarak dua edeceksin kabul edilip edilmemesine de allah'a bırakacaksın ki; en azından sıkıntılarından kurtulursun. yani en büyük ilaç duadır; bunu hiçbir zaman unutma sen inandığın sürece her şey güzel olur.