0

yaniiii... yine allah bereket versin. onu bulamayan da var deyip sitede çalışıp aktif olmaya devam. kazanmaya devam.

0

siteden elde ettigimiz gelir evet yeterli degil bir insanın geçim saglaması icin fakat ek gelir dedigimiz için kazandıgımız miktar azda olsa bizi tatmin edebiliyor.zamanla öyle umuyorumki bu kazancımız burada daha üst seviyelere ulasabilir.yani ben o sekilde bir tahmin yürütüyorum.

0

daha çekim yapmadım ama biraz mkktar artsa daha iyi olabilirdi.

1

siteden kazandığım paraları elbette yeterli buluyorum. ama seviye atladıkça kazancın artması da iyi olurdu hatta şahane olurdu.

0

yeterli buluyorum. doğru düzgün giremediğim halde lmite ulastıysam yani günlük ortalama 1-2 saat geçirerek bu kazanca ulaştım. ki daha fazla geçirsem daha fazla kazanç bile yapardım. sadece sitede nasıl kazanacağınızı siz çözeceksiniz. sorumani adlı yazardan sorularında da birkaç ipucu vermişti.

0

duruma göre değişir. siteyi para kazanma amaçlı mı kullanıyorsunuz ? sorunu doğurur. geçinmek amaçlı kullanıldığında tabii ki yetersiz. ek bir gelirim olsun mantığıyla bakıyorsanız ve hali hazırda bir işte zaten çalışıyorsanız siteye yeterli vakti ayıramayacağınız için yine yetersiz. ama yazmaktan keyif alıyorsanız ve bir de üzerine para veriyorlar diyorsanız inanın severek ne kadar yaptığınızı fark etmezsiniz ve hesabınız ufak ufak dolar siz bile şaşırır kalırsınız. görüşlerimde belirtmiştim başka bir sorunun altında. eğer yazılanlara biraz daha özen gösterilir, adminler arttırılır ve emeğe göre prim sistemini daha güzel hale getirebilirlerse kazanılan paranın tatmin edici olacağını düşünüyorum. sistemi güzelleştirmek derken kastım da şu, sadece kullanılan kelime sayısı veya sorulan soru sayısı değil. aynı zamanda içeriklerin denetlenmesi. sabrınız için çok teşekkür ederim.

0

hayır bulmuyorum. yeni bir site olunca zamanla kazançlarında artacağını umuyorum.

0

hayır bulmuyorum zaman geçiriyorum işte

0

yeterli değil kazanç oranları biraz daha arttırılabilir çünkü çok fazla emek harcadığımızı düşünüyorum

0

hayır. ama site güzel olmuş. boş vaktimi değerlendiyorum. surekli boyle yarisma yapilirsa guzel miktarlar kazanilir.

0

malesef bulmuyorum ama umarım kazançlar yükseltilir olsun yine de harçlığımız çıkıyor diyebiliriz