0

hatalar insanlar içindir hepimiz hatalar yaparız. birini ne kadar severseniz sevin evet buna engel olamadığınız durumlar olabilir hatalar yanlışlar yapabilirsiniz. hatta insanlar belki de en çok sevdiklerinin canını acıtır en çok sevdiklerine karşı gelirler. genelleme yapamam ama böylesi insanlar da vardır. bir hata yaptıysanız eğer önemli olan bu hatanızın farkına varmak ve o hatayı bir daha tekrarlamamak gerekir yani o hatadan ders çıkarmak gerekir. ancak bu şekilde sevdiğiniz insanın güvenini kazanabilirsiniz. kaldı ki güven kaybedildiği zaman zor kazanılabilen bir şeydir. insan karşısındakine hep şüphe ile bakar. yapmış olduğunuz hatanın farkına vararak özür dinlerseniz ve bunu anlamış olup bir daha yapmama gayretini gösterebilirseniz belki ikinci bir şansı hak edebilirsiniz. tabi bu olaylara yapılmış olan hataya bunun nelere mal olduğuna vs. gibi konuları da bağlıdır. insan var olduğu süre içerisin de yanlış yapmadan doğruyu nasıl bulur karanlıktan aydınlığa nasıl ulaşır. tabi ki hatalar yapıyoruz yapacağız ancak dilerim ki bunlar telafisi olmayan telafi edilemeyecek hatalar olmasın.

0

yapabilir sonuçta hepimiz insanız ancak hatalar tekrarlanırsa o zaman o sevgiden şüphe duyarım işte hata bir kez yapılır ve o kişi uyarılır tekrarlarsa eğer başka birşeye benzer.

0

farkında olmadan hatalar yapılabilir. karşındaki insanın üzüleceğini düşünmeden hareket edilebilir. insanlık halidir. beşer şaşar demişler. önemli olan hatalardan ders çıkartıp tekrar aynı hatayı yapmamaktır. allah ta tövbe etmeyi istemiş ve hataların tekrarlanmaması gerektiğini söylemiştir. hata yapmak insana özgü bir şeydir. hatalar olabilir, çok normaldir.

0

olabilir. insan olan hata yapar normal bir şeydir yani. size hata yapan biri illa sizi sevmiyor size deger vermiyor demek degildir. ön yargili olmamak lazim..

1

insan doğa üstü bir varlık değil.
her zaman hata yapabiliriz. sevdiğimize yaptığımız hatalar daha çok canımızı yakacağından bizde daha çok etki bırakır.
yapmasak sevdiklerimize hata iyi olur ama dedim ya insan olmak bu sanırım. ille bir yerde bir tepki veriyoruz ve bu belki de bize doğru gelen şey karşımızdakine hata olarak geliyor ve sürtüşmeler huzursuzluklar başlıyor. hoşgörü ile her şey geçer diyorum.

0

yapmaz.kardeşim çünkü sevdigi olur o yapsa sen yapmayacan