0

çünkü artık soru yazmak daha kazançlı görülüyor sitede. eğer bir yarışma patlatırlarsa site içerisinde hem soru sormak en aza düşecek hem de cevapsız soru kalmayacak. ama işte sorumani yönetimi 3 aydır yarışma yapmamak için adeta direniyor şuan.

0

bence çoğu insan saçma ve gereksiz sorular soruyorlar mesela biri bu kelimeyle binlerce soru yazmış sunshine diye biri turetmiste turetmis yani.böyle insanlara cevap vermek canımı sıkıyor gerçekten. ben mesela böyle soruları cevaplamaktan sıkıldım.

0

kişiler bence tabiki soru sormanin daha basit oldugunu düşünüyor ve kazanc olarak soru sorunca herkez cevapsiz sorularda artıyor.fazla cevap veren olmuyor.ancak buna beyin modunu aktif edince yönelen bir kısım kişi oluyor haricinde ise buna ancak 2 kat kazanc etkinligi yaratarak yada cevaplara en az 2 kurus alt limit yaprsak önüne gecebiliriz diye düşünüyorum.ben 15-20 gündür gözlemliyorum burda sorumani ekibi etkinligi yapinca gözle görülcek şekilde cevaplarda artiş oldu.

0

artık yarışma listesi belli dediler. cevaplamaya ne uğraşacağım diyorlar. soru üzerinden gidiyorlar... birde verdiğimiz cevaplara kopya içerik denmesi %70 oluyor malesef. bunların etkisi çok büyük.. sende biliyorsun.