1
0

benim suan cebimde metelik yok meteliğe kurşun atıyoruz.

0

şuan ki bakiyem yok çünki hesabı yeni açmış bulunmaktayım inşallah yakında çok fazla bakiye kazanacağım

0

benim çok az ya daha teni 0.20 krs var çok düşük ama sistem mükemmel

0

şuan bakiyem neredeyse yok sistem güzel işliyor fakat hala tam anlamıyla anlamadım. daha önce internet üzerinden para kazandıran birçok sisteme üye oldum yapılan iş başına en iyi para veren sitelerden biri olduğunu söyleyebilirim.

0

telefonumun bakiyesinde şu an 0 tel bulunmaktadır

0

benim şu an 2 tl bakiyem var. daha önce bu tarz siteler kullandım ama en iyisi burası. çünkü para birikmesi zor degil, gerçekten değil.bundan sonra daha çok girip daha çok soru cevaplamaya çalışacağım.

0

birkaç hafta önce 25 lira olduğunda ilk ödeme talebim olduğundan hemen ödeme talebinde bulunmuştum sonra çektim bikaç hafta girmeye vaktim olmadı çok fazla, arada sırada girdim ve şuan 5 lira falan var

0

2.15 tl var ve birikmiyor. öyle 25 tl ye falan çıkabileceğimi sanmıyorum.

0

öncelikle siteden 20.50 tl var şimdi ama fazla uğraşmıyorum bazı günler de ama 2 kat kazanç olunca daha çok para kazanıyorum ama yoksa fazla uğraşmıyorum.

0

benim bakiye 8. lira 39 kuruş ilk defa buradayım çok methettiler bende dayanamadım ve katıldım.soruların cevaplarını bilip uzun uzun yazmak güzel,bende herkes gibi merak ediyorum ödemeler yapılıyormu diye,eğer öyleyse güzel bir uygulama çünkü bir çok insan boş boş oturmakdan sıkılıyor,bence vakit edğerlendirmek iççin ideal bir uğraşı,hem para kazanıyorsunuz hemde bilgi sahibi oluyorsunuz.kendinizi sınadığınız rakipsiz bir yarışma platformu.

0

benim suan ki bakiyem 0.21 kurus du en son.:) ama artmistir bi kac soruya cevap verdim 0.25 olmali simdi.

0

şuanki bakiyemde toplam olarak 21.07 tl var ve bunu bugün 25 tl yapıp çekme talebinde bulunucam.sorumanide kazanmak sizin elinizde ne kadar uzun cevap verirseniz okadar fazla kazanırsınız yada ne kadar fazla girersiniz o kadar fazla kazanırsınız.referanslardanda gerçekte güzel para geliyor şu an toplamda 7 referansım var ve bu referanslardan gelen ücret toplam olarak 45 tl tabi bu kadar fazla para gelmesini istiyor iseniz referanslarınızında aktif olması gerekiyor.yarışmalarda ve iki kat kazançlarda mümkün olduğunca aktif olun hem daha fazla kazanıyorsunuz hemde kısa sürede kazanıyorsunuz.sorumani güvenilir bir site ödemenizi banka iban numaranız ile gerçekleştiriyorsunuz.şuana kadar sayısız ödeme aldım ve gerçekten güzel para aldım.pubg oynayacağınıza günde 1-2 saat girin ayda ortalama 60 tl gibi mir mebla elde edersiniz..

0

benimde dağa fazla ugrassam daha fazla kazanırım fazla uğraşmıyorum gün de 1 saat harcayarak gunde en fazla 1 tl kazanıyorum ve bu iki kat kazanç yine gelseydi bu sefer dağa fazla kazanirdim bu sefer bir günde 5 tl kaşıyan sitede dağa çok uğradı cem ve 25 tl çekme talebinde bulunmuyacagim hemen 50 tl olduktan sonra çekme talebinde bulunucam bu sefer artık dağa fazla uğraşmaya calisicam.

0

3,03 var bakiyemde. çok kısıtlı olarak siteye girebiliyorum. eğer bugün 5 liraya kadar çıkabilirsem güzel olur. 25 lira yapınca hemen talepte bulunacağım. bakalım gerçekten yatacak mı param. yatarsa zaten 100 tl ye kadar biriktirir öyle çekerim.

0

benim suanda bakiyemde 20 lira 70 kuruş falandi yanlış hatırlamıyorsam. daha sinr 25 tl yapsam çekmeyi düşünüyorum ama henüz ödeme eşiğine gelemedim ve bir haftadır buradayım yani daha kısa sürede kazanamadim 2 kat kazanç dan da bir şeyler elde edemedim çünkü sorulan sorular çok sıkıcıydı uzun cevaplar yazamadim.

0

şu anki kazancım 21,66 lira civarında.çift kat kazanç bitince kolay birikmiyor.25 lira olunca ödeme talebinde bulunacağım.tekrar 2x kazanç olsa veya bir yarışma olsa iyi olacak.

0

şu anki bakiyem 5tl yeni başladım kullanmaya

0

benimde kazancım şuan 23 tl falan oldu. ama yeterince aktif olup biraz biriktirdikten sonra çekmeyi düşünüyorum. tabi iki kat kazanç olmadan kazanç elde etmek çok zorlaşıyor insan bazen günde birkaç kuruş anca kazanabiliyor. çünkü her zaman baktimiz olmuyor giremiyoruz.

1

18,57 lira şu an ki hesabımdaki bakiyem. size cevabımı yazdıktan sonra belki 18.60 olur diye düşünüyorum. zaten sonra da çıkacağım siteden fazla zaman harcamıyorum artık buralarda. 3-4 kuruş kazanacağım diye ruhumu yormayacağım. her gün az az girip 7-8 soru cevaplayıp başka işlerime bakacağım. 25 lira bakiyem olduğunda da paramı talep edip, yine başlayacağım cevaplar vermeye az az. bu böyle gidecek. yarışma zamanı olursa belki farklı olabilir diye düşünüyorum.

0

şu anki kazancım 0.01.- :) kuruş bu sitedeki 2. cevabım olduğuna göre buradan da gelir bir şeyler
bereket versin