0

gebelikte oluşan çatlaklara hiçbir şey çare olmaz.hatta bu çatlaklar oluşmasın diye birçok kadın krem yağlar soruyorlar ama hiçbiri de faydasız kalıyor. çünkü o yırtıklar yine oluşuyor doğumdan sonra sarıldığını ya da sarılacağıni söylüyorlar ama ne yaparlarsa yapsınlar o çatlaklar hiçbir şekilde geçmiyor. ne kadar öneri olursa olsun bunlar boş öneri bence çünkü yaşayan insanlar var bu çatlakları hiçbir şey. geçirmiyor geçirir diyenlerde bence kendini yanıltıyor bu durum doğumda her kadının korkusu bence benim de aynı şekilde ben de çok korkuyorum karnımda çatlaklar olacak diye normalde kilo aldığım için vücudumda var ama bunlar gözükmeyecek yerler karın bikini giydiğimizde ortaya çıkıyor.

0

hamile kaldığın anda zeytin yağı ve tatlı badem yağını karıştırarak göbeğine, bacaklarına komple süreceksin. her gün eğer doğumdan sonra çatladıysa hiçbir şekilde o çatlaklara hiçbir şey yapamazsın artık o çatlaklar geçmez imkansız olan bir şey. hamile kaldığında yapman lazımdı o da karın büyüdüğü için ve sonradan doğum yaptıktan sonra eski haline döndü için çatlak hiçbir şekilde geçmez onun tedavisi de yok maalesef keşke hamile kalmadan önce yapsaydın.

1

gebelikte oluşan catlakliklar için badem yağını öneriyorlar. gebelik boyunca göbek bölgesine dairesel olarak sürülmesi gerektiğini söylüyorlar crazy caz kardeşim.