1

bir işi hakkıyla yapabilmek için mutlaka o sevmek gerekmez çünkü eğer sen bir işi yaptığın zaman sevsende sevmesende hakkıyla yapman gerekir ama tabii ki severek yaptığım işin hali başka severek bile yaparız iş daha insana güç veriyor.

1

işi hakkıyla yapmak için sevmemiz gerekmiyor. ancak severek yaparsak, işi daha kolay hale getirebiliriz, bu şekilde daha hızlı bitirebilirim ve ekstra katkılarda bulunabiliriz.

0

sevmek gerekmez bazen mecburiyetten yapmak zorunda olduğumuz işler vardır. ama hakkıyla yapmamış şarttır çünkü onun karşılığında aldığımız bir ücret vardır

0

bir işi hakkıyla yapmak için sevmek olgusu kişinin kendisi için kolaylıktır. fakat zor da olsa hakkıyla yapmak için sevmek gerekmez. her işin bir disiplini olup, bu disipline riayet eden sorumluluk sahibi insanlar işlerinin hakkını verirler, zaten helal olması için bu gerekli ve elzemdir diyorum.

0

ilk önce alinterinin karsiligini hakkiyla almalidir

0

çocukluğumdan beri bilgisayarla uğraşmayı severim.hem de benim nesil ile birlikte geldiği için o dönem herkes ilgiliydi.bu da beni daha çok heveslendirdi.geçen sene astsubaylık mülakatları düzenlendi.sınava girdim ve kazandım.gidip mülakatlara girdim.oraya gittiğimde içimde bir tereddüt vardı.kendi kendime dedim ki hani ben bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.nereden çıktı bu astubaylık ? bunca yıl bilgisayar başındaydım vr ben bunu yapamayı seviyordum neden şimdi buradayım diye kendime sordum ve geri dönme kararı aldım.şimdi okulumu okuyorum ve gayet memnunum.iyikide geri dönmüşüm.o gün belki adtsubay olarak hayatıma devam edecektim.beni nelerin beklediğini bilmiyorum.nasıl bir yoldan döndüm şimdi biliyorum vr gayet mutluyum.şayet insanın doğasında olda gerek sevdiği işi heycanla yerine getiriyor ve bu işten zevk alıyor.program yazmaktan dil öğrenmekten,emir altında çalışmamaktan memnunum.vatana hizmet elbettr gereklidir.ben de vatanıma böyle hizmet etmek istiyorum.düşünsenize türkiyenin neden kendine ait bir sosyal medyası yok. neden ecnebi ülkelerin çıkardıkları uygulamaları kullanıyoruz.çünkü bizim ülkemizde herkes doktor olmak istiyor.gamer atkadaşım var vr çocuk aylık 3 dolar kazanıyor.ama kız vermiyorlar sırf mesleğini sorduklarında çocuk gamer olduğundan.diyeceğim bizim ülkemizde doktorsan topcuysan popçuysan saygı gösteriylliyor. diğer insanlar hiçbir şey haketmiyormuş gibi davranılıyor.bu bakıß açısı umarım en kısa sürede değişir ve gamer olanada kız verirler.

0

bir işi severek yaparsanız daha başarılı olursunuz.severek yapılan bir iş daha zevkli olur.severek yapmıyorsanız zaten başarılı olamazsınız.

0

evet gerçekten bir işi yapmak için bence sevmek gerekir. eğer sevmediğiniz bir işi yapmak zorunda olduğunuz için yapıyorsanız ona gerekli özeni ve ilgiyi göstermezsiniz. çünkü içinizden gelmeden zorunlu olarak yaparsanız sırf onu bitirmek için yapıp gerekli özeni göstermezsiniz. ama severek yaptığınız bir iş olsaydı onu asla baştan savmak istemezsini, çünkü o sizin ilgi alanınız ve sevdiğiniz bir şey.

1

sevmek gerekmez hak hukuk bilen mükemmeliyetçi her insan işini hakkıyla yapmalı