0

aslında güzel birşey ama sadece poşetle bitmiyor ki bu çevre kirliliği... birçok alanda çevre kirliliği yapılıyorç umarım devlet yakın zamanda onlar içinde bir el atar.

0

bence kesinlikle ama kesinlikle poşetlerin ücretli olması mantıklı değil zaten ücretli olmasındaki amaç söylediklerine göre hani poşetlerin doğaya verdiği zararlar ve çok zararlı olması bu yüzden madem bu kadar zararlı üretimi durmalı ve ülkeden tamamen kaldırma anlar bunun yerine sağlıklı torbalar üretebilirler ama ücretli yaparak yine kullanım oluyor yani. kullanım azalmış olabilir ama kullanımlar bitmiş değil hala poşetler kullanılmakta ve yine doğaya tabii ki zarar verebilecek tehlike oluşturmaktadır. o yüzden bence poşetlerin ücretli olması hiç mantıklı değil ücretlendirme yerine tamamen üretimi durdurulmalı ve onun yerine daha mantıklı torbalar üretilip satılmalıydı.

0

elbette ki mantıklı bana kalırsa naylon poşet tamamen yasaklanmalı ve eritilip ham petrole geri döndürülmeli sonuçta tüm dünyada hızla büyüyen torba poşet sistemi var iken biz neden naylon kullanalım? doğayı hiç mi düşünmüyorsunuz? açıkcası 25 kuruş gayet mantıklı bir hamle olmuş. vermeye çekiniyorsan sorumani'den 3 soruya cevap verirsin alırsın 25 kuruşunu.

0

tabiki de değil zaten türkiye olarak çok fakiriz eve ekmeği zor alırken birde posete para veriyoruz ekmeğe para bulduğumuz da birde poşete para bulmaya çalışıyoruz o yüzden parasız olmalı çok mantikız bir an önce kaldırılmalı bu durum posete para alırken hayvanları söylüyorlar bu zamana kadar neden bu kadar düşünmüyordunuz hayvanları da şimdi hayvanları düşünüyor gibi yapıpta para koparmaya çalışıyorsunuz insanlardan poşete para almadan hayvanları dusunmelisiniz bence.

0

eğer kirliliği azaltacaksa ki bence azaltıcak tabiki de mantıklı

1

kesinlikle çok iyi oldu bence. insanlarımız bizim çok aymaz. evlerini poşet çöplüğü yapıyorlar.
eskiden benim çocukluğumda fileler vardır. alışveriş fileleri, şimdilerde yine çıktılar hatta.
onlarla alışveriş yapılırdı.
ama şimdi onlarında tek kötü tarafı şu olacak. insanlar birbirlerinin aldıklarını görecekler.
alan var, alamayan var.
keşke yabancı filmlerde gördüğümüz gibi kese kağıtları olsa aldıklarımızın içine konulduğu..
bizde onları arabamızın bagajına taşısak.
sonra eve gelip mutfağımızdaki adaların üzerinde açıp, buzdolaplarımıza yerleştirsek.
bu son üç satır da film çevirdim. :)

0

kesinlikle karşıyım zaten poşetler hemen yırtılıyo bide para cermek mantıksız geliyor bana