0

kaçak çayı sevmem çünkü acı benim damak zevkime göre bir tat değil kendisi ama iced tea çok severim yanında bim'den kek alıyorum 1.25 tl herhalde yanlış hatırlamıyorsam öyle beraber yerdim şimdi ramazan geldi �ftardan sonra hep karnım ağrıdığı için hiçbir şey yemiyorum tatlı çok acıyor bir de soğuk çaylar da çok fazla glikoz şurubu var doktorların vermiş olduğu antibiyotik şurup gibi doktor antibiyotik yazıyor ben gidiyorum bim'e soğuk çay alıyorum onu içiyorum.

0

lipton çayı daha çok seviyorum kaçak çayı ile karıştırmak zorunda kalıyorsun çünkü çok fazla acı olduğu için ya fazla acı demeyeyim ama yine de acı ve ben acı içeceklerden nefret ederim asla içmem şalgam gibi şalgamdan nefret ederim içmem çok acı çünkü tabii acısız olanları da var ama tadı bana göre değil neyse konumuza dönelim ice tea daha çok seviyorum dediğim gibi kaçak çay acı olduğu için içmiyorum anne bana genelde hasta olduğu zamanlar yapıyor ama o zaman içiyorum işte o zaman içmek zorunda kalıyorum.

0

lipton çayını daha çok seviyorum kaçak hiç icmedim

0

biz genellikle evde kaçak çay içiyoruz. o yüzden kaçak çalıştığımız için bana bugüne kadar hep kaçak çay daha güzel ve hoş geliyordu. ancak yurtta kalmaya başlayınca ister istemez orada kaçak çay olmadığı için türk çayından dolayı bu sefer türk çayına alıştım. şu anda mesela kaçak çay bana çok acı geliyor türk çayına alıştığım için. o yüzden şu anda sorduklarında tabii ki de türk çayı seviyorum diyorum.

0

her ikisi de güzeldir. ancak kaçak çay bir başka güzel. ben gaziantep şehrinde çok içiyordum.

0

ben lipton çayda ictim kaçak çayda ama ikisinin arasında bir damak tadı var lipton biraz daha iyidir tercihe kalırsa tabikide lipton içerim kaçak çaya gelince türk caylariyla karistirilinca güzel bir tat oluyor çayda denedim güzel

1

lipton ıce tea severim en iyisi soğuk çay dır bana göre

0

ben kaçak çayı çok seviyorum. kaçak çay sevmezdim ama üniversitede arkadaşımın biri memleketinden kaçak çay getiriyordu. kaçak çaya çok fazla alıştım gerçekten de tiryaki yapıyor insanı. yani insan içtikçe içesi geliyor ve diğer çaylardan da çok ayrı bir tadı var kaçak çayın.. ben lipton falan bu şekilde çayları sevmiyorum ha olsa yine de onları da içerim ama kaçak çayı daha çok seviyorum.

0

direkt olarak çay sevmiyorum.
markası falan da çok farketmez.
içeceğim alt tarafı bir tane cay.

0

karıştırıp içilirse daha güzel olur yoksa bana ağır geliyor. sade kullanıyorum.

0

lipton çayı daha çok seviyorum kaçak kötü

0

sadece kaçak çayın tadı biraz acı.o yüzden karıştırarak içmek daha güzel..