0

kacak cay ile yerli cay karisimini tercih ederim

0

kaçak çayın en büyük handikapı isminin "kaçak" olmasıdır bence hee bide evet huduttan kaçırılarak getiriliyormuş eskiden, artık öyle değil tabi, yoksa güzel demlenmiş, iyi oranlanmış bir bardak kaçak çay kesinlikle bergamot aromalı veya düz sıradan türk çayından kat kat daha iyidir, daha lezzetlidir, özelliklede benim gibi öğrenci iseniz gittiğiniz kafelerde hep türk çayı çıkıyor, onuda geçtim kafelerde çay demlemeyi kimse bilmiyor heralde ? acı acı çay içiyoruz kısaca kaçak çay adamdır gerisi boştur saygılar

1

ikisini de severim ama bergamot'un içimi daha yumuşak gelir her zaman bana. kaçak çay biraz da koyu ve ağır gelir . ama kararında bir harmanla çok güzel içimler elde edilebilir. o yüzden favorim harman çay bir çay tiryakisi olarak.

0

bergamot aromalo cayini cok severim tercihim o olur bazen arada icerim yani :)

0

bergamot aramalı çayı tercih edrim tadı çok güzel

0

bergamot olanı ben denedim bir gün dışarıda babamla içiyorduk dediki hiç beğenmedim bu çayın tadını içine bir şey atmışlar.. dedim ben beğendim güzel gibi .. babam hiç sevmez çayın içinde böyle şeyler.. o normal siyah çay tüketiyor onu seviyor. aslında ben de ona alıştım ama onun tadını da beğendim aslında..

0

benim sevdiğim bergamot aromalı çaydır. çayı böyle içmek daha lezzetli oluyor bergamot aroması oldukça tat veriyor çaya.

0

bergamot aromasını çaya yakıştırıyorum çok hoş bir tadı var çayla çok uyumlu

0

çayı hiç sevmem ama bergamot aromalisi farklı olduğu için hoşuma gidiyo

0

bergamot aromalı çay çok güzell çok nahoş çaya farklı tat katıyor

1

kaçak çay tabiki ama, türk çayıda iyi demlenmişse güzel oluyor,arada bir bergamot aromalı çayda türk çayına katarak içerim.

2

ben genellikle kaçak çay içmeyi tercih ediyorum. özellikle bizim buralarda kaçak çay fazlaca meşhurdur ve çayları çokça katılan bir şeydir. ben genelde sadece kaçak çay yaparak değil türk çayının içerisinde bir miktar kaçak çay karıştırıp o acı tadını birazcık daha hafifleştirmeyi seviyorum. kaçak çay içtiğin zaman gerçekten çay içtiğimi anlıyorum ve normal bir çay içtiğimde sanki duru su içiyormuşum hissine kapılıyorum. eğer evde kaçak çay yoksa da sade çay içmek yerine içerisine bergamot aroması katmayı tercih ettiğim zamanlarda oluyor. bergamot aromasının çaya en fazla yakışan aroma çeşidi olduğunu düşünüyorum çünkü ve ben bu aromalı çayları içmekten de hoşlanıyorum o yüzden kaçak çay mı, bergomat aromalı mı diye soracak olursanız ilk sırada kaçak çay gelir ancak bergamot aromalı çay da ona yakın bir derecede sevdiğim bir çay çeşididir. ikisi arasında tercih yapmak benim için gerçekten zor bir durum.