0

ben randevularımı genellikle telefondan alırım 182'yi arayıp randevularımı alabiliyorum hiç sıkıntı olmadan gayet çok rahat oluyor

0

böümüne göre ve hastanesine göre değişiyor ama genelde sorunun cevabı olumsuz. psikiyatriye 1 aydan önce romatolojiye ise aylarca randevu bulamayabiliyorsunuz.

0

hayır malesef devlet hastanelerin de çok zor oluyor yani kolayca alabiliyorsunuz randevuyu ama çok uzun zamana atıyorlar 2 hafta sonrasına atıyorlar ve sizde malesef beklemek durumunda kalıyorsunuz ciddi bir hastalığı olan insanlar ne yapsın zaten aciller tıklım tıklım dolu oluyor hele siz akşamları bir gidin açillere kalabalığın sonu yok. hastaneye gideyim deseniz bile artık 2. hafta kim öle kim kala bazen insanın aklından bile çıktığı oluyor yani. bu sistem gerçekten çok kötü oldu malesef ki. böyle olmasından pek hoşlanmıyorum randevuyu alması kolay onda bir mesele yokta size uzak tarih vermesi çok sorun mesela bir endoskopi çekileceksiniz bazen 2.3 ay beklemek zorunda kalıyorsunuz varsa bir rahatsızlığınız ilerledikçe ilerliyor yani parası olan yaşıyor bu devirde özeller hemen hallediyorlar 2. gün içerisin de.

0

evet çok kolay bir şekilde alabiliyoruz ama ben telefondan alıyorum

0

tabii ki de internetten hastaneleri randevu alayım biliyorum ama randevuyu aldım bir süreden sonra hastaneye gittiğimde randevu sisteminin karma karışık olduğunu görüyorum ve benim sıram in başkalarının geçtiğini görüyorum düzgün bir sistem olmadığını görüyorum. benim size tavsiyem devlet hastaneleri ile uğraşmayın özel hastanelere gidip paranızı verip rahatça muayene olup hastalığınızı geçirmeniz gerekmekte olan yöntem budur. aksi takdirde devlet hastaneleri randevu sistemi karma karışık ve düzensiz olduğu için rahatça bir muayene olamazsınız.

0

bazı hastanelerde rendevu yoğunluğu sebebi ile gün bulmak da güçlük çekebiliyoruz ama yüzde 50 ihtimal ile kolaylık ile alabılıyoruz

0

şahsen ben çok rahat alabiliyorum randevuları. eskiden uzun kuyrukları beklerdik şimdi ise o çok rahatça randevu alabiliyoruz.15 gün sonraya da olsa en azından randevu tarihimizi biliyoruz ve o güne kendimizi ayarlayıp hastaneye gidip muayene oluyoruz.

0

evet internetten kolayca hastanelerden randevu alabiliyorum.

0

evet ben randevu alıyorum. hemde kolayca.

0

internet üzerinden kolaylıkla randevu alabiliyorum.telefonda randevu almaktan çok internetten randevuyu tercih diyorum çünkü seçeneklere bakıyorum.benim için daha rahat oluyor.

0

devlet hastanelerinden alabilirsin ama bir hafta ya da fazla sonrasınaalınıyor genelde.

0

sadece devlet hastanelerinden ve semt polikliniklerinden rahatlıkla randevu alınabilir. üniversite hastaneleri vs. için maalesef sistem oturmamıştır.

0

evet, özel hastaneleri hiç denemedim ama devlet hastanelerine (bazı bölümler hariç çünkü bazı bölümlere randevu verilmiyor) kolaylıkla randevu alabiliyorum. fakat tavsiyem, hastaneye gitmeyi düşündüğünüz tarihten bir hafta önce sisteme girip randevu almaya çalışmanız yoksa yer bulamayabilirsiniz.

0

internetten hastane randevusu almak kolay ama hastaneler dolu. bazen bir ay boyunca randevu vermiyor.

0

evet internet ortamından randevu almak çağa ayak uymak ve işlerin hızlanmasını sağlamak amacıyla gayet olumlu olabiliyor.

0

eğer tarih, semt vs. esnekse internetten filtreleme özelliğini kullanarak daha kolay randevu almak mümkün. spesifik bir yere randevu alınacaksa telefondan almanın da farkı yok. onun dışında teknoloji ile arası iyi olmayan yaşlı kesim vs. için telefon en kolayı.