0

kardan adam yapmak için öncelikle kar yağmasını ve bayağı bi karın tutmasını beklemeliyiz :)
daha sonra kardan adamımızı şekil veririz gözlerine kömür burnuna havuç takarız eğer daha fazla aksesuar kullanmak istiyorsak başına şapka boynuna atkı takabiliriz.

0

kardan adam yapmak için önce yeterli kar olması gerekli ve kar yığınını yaptıktan sonra insanların isteklerine göre havuç olur atkı olur ve tabiki kömür olmalı

0

ben herkesle aynı kardan adamı yapmak istemem bu yüzden ağzını biberle,burnunu patlıcanla ve gözlerini çeri domatesle yaparım..yaratıcılık önemli...

0

kardan adam bildiğimiz, gibi herkesin en çok sevdiği bir şeydir ben bursa'da oturuyorum ve bursa, karartıp nadiren yanmaya başladı. ve hard da oldukça almira tek kent merkezi bursa'da kar yağmıyor ve biz artık, kar hasret kaldık kardan adam artık adımını göremiyoruz diyebilirim hep sizlere çünkü, çok burada küresel ısınma lar falan oldu ve bursa çok etkiledi kar artık buraya bir türlü gelemiyor hep yüksek kesimlere doğru yağıyor kardan adam biz küçükken yapıyorduk ve yaptınız malzemesi, elimize bir avuç kar alıp kar olan merkeze evimizi koyup elimizle sürme sürüklemekte ve sonra sürüklerken kar büyüyordu ve sonra ise ir tophane geliyordu aynı şekilde 3 tane yapıyorduk ve 3'ünde aynı şekli yuvarlak ve büyütüyor dün son, derece oldukça da güzeldi ben şahsen çok seviyorum, kardan adam yapardım ağzını da taşlarda yapıyorduk burnunu havuçlu yapıyorduk atkısı takıyorduk kolunu bir tane fırça ile süpürgede yapıyorduk gerçekten çok güzel ve bizim zamanlarımız oldukça güzeldi şimdi ki artık zamanlarda artık kar yağmıyor. keşke yazdı yapsak diyoruz ama olmuyor artık gelecektik, çocuklarımızı belki hiçbir zaman kar gelecek buraya artık iki senedir kar yağmaya başladı diyebilirim ve artık inşallah allah'ımıza dua ediyorum. yarın inşallah diyorum bazı şeyler de odur çıkar yağışları, var ve oldukça güzeldir bizim bursa'da daha kesimlerin yağıyor vedaları çıktığımızı anca öyle, görebiliyoruz yani şehir merkezini görmek çok sıkıntılıdır bazı yerlerde tabii ki, de öyle değildir bazı yerlerde çok yağıyor mesai izmir yağıyor antalya'ya yağın yağmayacak yerlere yağıyor yani, ödeyebilirim sizlere ama bursa'ya inşallah kar bir gün yağar inşallah diyorum şu an ocak, ayındayız fakat kar biraz buraları düzelir inşallah böyle bir, güzel bir gece böyle güzel bir kar yağışı görürüz diyoruz arkadaşlarımla birlikte bunu görmek istiyorum. senin gibi karı biz çok hasret kaldık inşallah, değer diyorum benim sözcükler bu, kadar kardan adam yapmak çok vardır her zaman ve her yerde yapılır karlı olan bölgemiz eodev zili çaldı gibi geldi türklere yapabilirsiniz onları diyorum.

0

havuç kömür şapka süpürge ve kardan adamı oluşturmak için karrr

0

kar, burun için havuç , gözler için zeytin ve birde süpürge belki. gerisi hayal gücüne kalmış

0

kardan adam yapmak için gerekli olan malzemeler havuç burnu için taş gözleri için şal boynu için diğer taşları da gövdesine düğme diye koyabilirsiniz. çocuklarla da yapılırsa eğlenceli aktivite olabilir.

0

her seyden once kar lazim tabii ki havuc burun icin gozler icin komur ya da zeytin