0

tabi ki 4 gün 10 saat çalışmak isterim hem de çok.

1

4 gün 10 saat çalışıp diğer günleri bölmeden bir gezi veya tatile ayırabilirim. eskiden 8-6 çalışıp cumartesi pazar tatil yapıyorduk, daha sonra istek üzerine 8-5 çalışıp cumartesi yarım gün mesai yapmaya başladık. bu fikre halen alışmış değilim. o yarım gün tüm hafta sonumu bölüyor desem çok yerinde olur. işe gelmişken bir saat çalışsam beni çok etkilemez ve hafta sonu tam olur, rahatlıkla plan yapılabilir. ama herkes benim gibi düşünmüyor tabi.

0

merhaba ben 5 gün 8 saat çalışmayı tercih ederdim.

0

bes gun ve sekız saat calısmayı tercıh ederım ben.

0

ha 4 gün 10 saat çalısmışım, ha 5 gün 8 saat çalışmışım ikisi arasında pek büyük bir fark yok ve bu yüzden ben iki saat fazla mesai ile 4 gün 10 saat çalışmayı tercih ederdim. ailemle sevdiklerimle daha çok vakit geçirmek için günde 10 saat çalışarak evin yolunu tutardım, bir gün arada oynana var bu günü kazanç olarak haneme yazmak için böyle bir şey yapardım biraz fazla yorulsam da ama zaman su gibi akıp geçiyor iki saat çabuk erir.

0

5 gün de bir hafta için ideal. 5 gün olsun 8 saat olsun

0

şahsen 4 gün 10 saat çalışmayı tercih ederim çünkü 5. gün boş kalır.

0

4 gün 10 saat çalışmak daha avantajlı 1 gün daha boş günün kalıyor.

0

5 gün 8 saat sanırım daha önce ikisini de denemedim ama daha mantıklı geldi

0

bence 5 gün 8 saat daha güzel bir tercih

0

8 saat çalışabiliyorsam 2 saat daha fazla çalışırım, bir gün daha tatil yapma şansım olur. 4 gün 10 saat çalışırım.

0

bir kere işe gittiğin zaman saatin çok da önemi olduğunu düşünmüyorum. mesai bir şekilde zaten biter. önemli olan daha çok boş günün olma ihtimali. o yüzden benim oyum 4 gün 10 saatten yana.