0

tabii ki de sorumani sitesinde bulunduğu gibi yazarlar hem soru sorup hem de cevap verip fazlası ile para kazanabiliyorlar.soru sorarak para kazanabilirsiniz ama sitemizde soru sormak iki kuruş gibi bir değere denk geliyor cevap verseniz daha fazla kazanırsınız diye düşünüyorum.

0

yeni soru sora bas ama cevap vermek daha mantıklı soru 2 kuruş verirken cevap vermek satır basına 1 kurus veriyor güzel para kazanırsın yani verilen fiyat biraz daha artsa daha güzel olur karışmak istemem ama.

0

sitede yeni üyeler soru sormak için soru sor butonunu tıklayarak soru sorabilir.karşılığında ise 2 kuruş veriyor.bence 3 yada 4 kuruş yapsalar daha faydalı olur diye dusunuyorum benim görüşüm.

0

soru sorarak sadece iki kuruş kazanıyoruz ama cevap vererek daha çok kazanıyoruz. özellikle de uzun cevaplı soru cevaplar daha çok kazandırıyor. bu yüzden cevapları uzun tutmakta fayda var.

0

soru sormak iki kuruş kazandırır size.
sorunuza gelen cevapların size kazanç olarak bir etkisi yok.
ancak sizin tüm sorulara verdiğiniz cevapları ne kadar uzun olursa ve karakter sayısı fazla olursa o kadar fazla gelir elde edersiniz.
hem soru sormak hem cevap vermek kazandırır bu sitede.
bir de referans linkinizle siteyi aktif üyeler yaparsanız bir ek kazanç daha elde etmiş olursunuz. referansınızın kazancının yüzde yirmi oranı size de yansır.

0

sanırım sorumaniye yeni üye oldunuz. ilk başlarda 60 tane soru cevaplamanız gerekir ardından soru sorma açılır sizin için ve oradan istediğiniz soruları sorabilirsiniz. soru sormak iki kuruş kazandırırken sorulara cevap vermek ve uzun cevaplar vermek daha çok kazandırır. o yüzden arada bir soru sorabilirsiniz ama ben size sorulara cevap vermenizi tavsiye ederim.çünkü onlar daha çok kazandırıyorlar özellikle de uzun uzun yazarsanız.

0

soru sorarak sadece iki kuruş kazanç sağlayabilirsiniz .ancak daha fazla kazanmak istiyorsanız eğer cevap vermeye yönelmenizi tavsiye ederim. çünkü ne kadar uzun cevap verirseniz o cevaptan kazanacağımız tutarda daha fazla artış gösterecektir.

0

soru sorarak en fazla iki kuruş kadar para alabilirsin. ama uzun cevaplar verirsen alacağın para oldukça fazla olacaktır. bu yüzden genelde cevap vermeye çalışmalısın.

0

soru sorularak sorumani de 2 kuruş kazanılıyor. bu anlamda cevap yazmak daha kârlı , uzun cevaplar yazarsan 10 kuruş kadar kazanabiliyosun. daha uzun yazarsan tabi bu kazanç daha çok artıyor. soru sormak istiyorsan üst tarafta yeni soru bölümü var.oraya girip sorunu sorabilirsin. iyi kazançlar kardeşim.