0

ülkemizin her yeri cennet öncelikle doğu illerinden başlamak istiyorum mardin midyat adana urfa gaziantep en çok merak ettiğim doğu illerimizdir.daha sonra pamukkale travertenleri muğla,bodrum,fetiye,aydın,kuşadası ve balıkesir’i merak ediyorum.

0

aslında türkiye'de gibi görmek istediğimiz yerler oldukça yüksek. benim en çok, gezip görmek istediğim, yerlerden bir tanesi de ankara'dadır ve en çok da istediğim yerlerden bir tanesi de izmir-muğla lya bodrum çeşme bu gibi yerler görmeyi çok istiyorum ve bu gibi, yerlerde oldukça güzel yerlerde ben istanbul'a gittim. istanbul tarihi güzel doğal eserleri var ve. istanbul çok güzel bir ülkeye oldukça kalabalık ülke ama güzel denilecek, kadar iyi yani ve istanbul'a iki yere gitme fırsatım, oldu ben şu an bursa'da yaşıyorum ve bursa'da evliyalar şehri diyorlar. evet doğru bursa'da güzel ben bursa'da memnunum, çok memnunum ama gitmek görmek istediğim yerlerden bir tanesi, de hatta biterse değil daha çoğu da izmir görmek isterim antalya görmek istedim boğulduğunu, görmek istedim bu tür yerlerde yaşam olduğunu düşünüyorum, yaz aylarında yaz böyle turistik yerlerde olacağını görüyorum ben şahsen yazları, öyle yerlere gitmek isterim tatil yapmayı çok isterim, ama bazı imkanlarında oluyor fırsatlardan dolayı babamın iş yeri olduğundan dolayı pek tatil yapmaya fırsatım olmuyor ama en çok, gezip görmek istediğim yerlerden bir tanesi de onları alabilir, yazın bu kadar sana gideceğim arkadaşla birlikte yani bakalım ne olacak ne gidecek ama yani başka iş yeri olarak da doğu anadolu bölgelerinde olabilir. van kahvaltısında ekmek istiyorum bana etmek istiyorum van'da van kahvaltısı, çok iyi diyorlar onu da kahvaltıyı görmek istiyorum emek istiyorum ülke olarak, ilk olarak da söylemek istiyorum yani ilk olarak amerika'ya gitmek istiyorum almanya'ya gitmek istiyorum ki inşallah bir gün allah nasip ederse almanya amerika avustralya avrupa'nın bütün ülkenin gitmek, istiyorum yani pasaportu mersin mevcuttur. yani her şey tamamen bize kalmış bir şeyler çok büyük bir şey değil otobüse, atlayıp gidebilirsiniz ki inşallah bir gün nasipse gideceğim göreceğim gezeceğim diyebilirim sizlere herkese, tavsiye ediyorum bu türkiye'de oldukça güzel tarihi mekanlar tarihi eserler, kalmıştır ve bu tarihi eserleri görmek istiyorsanız lütfen bir gün herter herkes bir şehre gidip amasya olsun edirne, olsun, süleyman i görmek isteyenler gitsinler diyorum yani istanbul'da ayasofya camisi, var oldukça güzel bir cami istanbul'a çok tarihi eserler var tarihi eserler oldukça, güzeldir ben gerçekten bilmiyorum diyebilirim sizlere herkese tavsiye ediyorum gidin, görün ben idare et bunları gitmeyi çok tercih ederim ve güzel yerler ki inşallah, bir gün nasipse gideceğiz allah'ın izniyle.

0

ülkemizde artvin ,sinop ,safranbolu,ığdır,mardin,eskişehir,gidip görmek istediğim illerin başında geliyor.başka iller yok mu güzel olan ,elbette var ama ben onları gördüm.onun için yazmıyorum diğer illeri.

0

gidip görmek istediğim il trabzon ilidir.