0

eğlenceli , öğretici , komik , sosyallik barındırıyor.

0

aslında böyle başarılı bir site sadece 5 madde ile anlatılmaz. fakat madem 5 madde istiyorsunuz size neden sorumani sayfasını tercih ettiğimi ve neden sorumani sayfasını tercih etmeniz gerektiğini 5 madde ile anlatmaya calışacağım.

1-kazanc: gerceken çok kolay bir kazanc saglama imkanı sunuyor. oturdugunuz yerden ciddi gelirler elde ediyoruz. sürekli yarışmlara ve sorularla oldukca güzel paralar dagıtmaya devam ediyorlar. yapacagınız şey çok basit soru sorup ve sorulan sorulara cevap vermektir. bu sadede çok güzel gelirler elde ederiz ve bunu yaparken sıkılmak yerine oldukca eğleniriz.

2. ekip: hem anlayışlı hemde ilgili bir ekipten söz ediyoruz. bir aydır bu sitedeyim ve tüm sorunlarıma anlayşla yardımcı oldular. adamlar sırf biz sohbet edelim diye kanal actılar ve kendileride bu kanalda bizimle sohbet ediyorlar.

3. güvence: bir ay içinde oldukca çok para kazandım ve bu paralrın hepsini kendi banka hasabımdan cektim. bazı siteler sadece dolandırmak için acılmışken sorumani sayfası gercekten para kazandırmak için burda. ekip haksız kazanç sağlayanlara oldukca güzel bir şeiklde ban atarak bizim haklarımızı yemelerine izin vermiyorlar.

4. arastırma ve yazarlık: sorumani sayfasında sorulan sorular sayesinde arastırma yaparak bilgi sahibi oluyoruz ve yazı yazarak arastırma gazeteci özelliğimizi geliştiriyoruz. hem bilgi sahibi yapıp hem para veriyor. bunu başka bi yerde görmedim ben! gören var mı? hiç sanmıyorum!.

5. dostluk: sohbet panelinde olan birisi olarak rahatlıkla söylemem gereken bir sey var; sayfada gercek dostluklar ve arkadaslıklar mevcut. hiç tanımadığınız birisi ile bir sayfada gezmiyoruz. sohbet kanalındaki sohbetlerle hem dostluk kurup hemde fikir danısmanlıkları yapıyoruz.

yani kısaca sorumani.com bizim ve insanlık için oldukca büyük bir adım attı. zamanla daha başarılı bir hal alacaklarından hiç süphem yok. bizde bu sürecte onlara destek olalalım ve duyarsız kalmayalım.

0

1-eğlenerek para kazanmak
2-soru sorarak para kazanmak
3-sorulara cevap vererek para kazanmak
4-hem soru sorup hem soru cevaplayıp para kazanma
5-eğlenmek

0

zekice, ögretici, eglenceli, patron :) ve genelkültür timsali

0

geliştirici
hayal gücünü geliştiriyor
yeni şeyler öğreniyor insan

0

soru mani sitesini 5 gündür kullanıyorum
eğlenceli
öğretici
komik
zamanı kaliteli geçirtiyor
kazançlı
bilgili
bu site baya yararlı baya büyüyeceğini düşünüyorum bir süre sonra bağımlılık yapıyor eskiden sosyal medayada çok takılırken artık daha çok burada zaman geçiriyorum sıkılmıyorum baya keyifli
çok komik soru ve cevaplar iyi capsler çıkar bu siteden kısacası yararlı ve güzel

0

sitede yeniyim ve siteyi bu maddeler ile tarif etmek isterim;
1)site içerisinde gerçekten kültürlü insanlar var.sorduğunuz sorulara çok kaliteli ve güzel cevaplar veriyorlar.
2)kopyala/yapıştır koruması beni en çok büyüleyen özelliklerden biri oldu diyebilirim diğer yazarların haklarının korunması gerçekten çok güzel ve ince düşünülmüş :)
3)ödeme alt limiti ve kazançların anında hesaba yansıması gerçekten güzel ve kaliteli bir sistem oluşturmuş. bazı sitelerde kazançlar 1 gün sonra yansıyor hatta onu bile editörler unutursa bu süre 3 günü buluyor ama sorumani gerçekten çok adil bir şekilde sistemi oluşturmuş.
4)boş zaman değerlendirmek için yapılabilecek en iyi şeylerden biri bence,merak ettiklerini sorabiliyorsun üstüne üstlük sosyalleşiyorsun belki gerçek hayatta hiç karşılaşamayacağın iyi insanlarla sohbet etme,soru-cevap imkanı ediniyorsun bu da en iyi yönlerinden biri :)
5)reklam engelleyicimin kapalı olduğu tek site :)

0

insanlarin düşüncelerini ve öğretilerini ve merak ettiklerini gene ülkemizin güzel insanlariyla dertleşme ve paylaşma platformu olarak görüyorum .
gerçekten barvo .
boyle işler gordukce gururlaniyorum .
site gayet kullani-şli ve sade
daha cok gelisecek ve buralar degerlenecek :)

0

1- yeni başladım deniyorum şuanda ama daha sonra tekrar cevap vericem bu soruya

0

gerçekten çok sevdiğim bir site diğer sitelere bakıldığı zaman gerçekten büyük bir ilerleme kaydettiklerini düşünüyorum.bu yüzden sürekli bu sitede takılmayı tercih ediyorum gerçekten çok keyifli olduğunu görebiliyorum.bu yüzden hep artık belli başlı siteler de takılıyorum bunlardan biri de bu site olduğunu görebiliyorsunuz. yeni yeni uygulamalar geliyor ve daha da keyifli hale geldiğini görebilirsiniz sitenin. o yüzden gelmeyen arkadaşları yönlendirmeye çalışıyor ama artık büyük bir aile haline girelim bu sitede.herkes birbiri ile keyifli dakikalar yaşasın keyifli yarışmalar olsun ve herkes para kazansın listede kazansın tabii ki.onlar kazandıkça bizlerle kazanacağız emin olun geç gerçekten arkadaşlar hepinizi seviyorum iyi günler dilerim bol kazançlar.

0

insanlar globalleşen dünyada bilgi edinmek yerine başka emellere yönelebiliyorlar şöyle diyelim ki bilgi edinmek için internet platformu kullanılabilir .ancak günümüzde insanlar bilgi edinmek için internet platformunu çok kullanmıyorlar daha çok farklı platformlarda vakit kaybına sebep olabilecek durumlarda vakit geçiriyorlar bu durum da gerçekten kitlesel olarak zararlı insanların beyninin içinin doğduktan sonra da tabula rasa olarak kalması manasına geliyor bence beş maddeye gerek yok tek maddede özet geçeyim genel kültür çok farklı bir kavram her insan genel kültüre sahip olamaz genel kültüre sahip olmak için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor bu yüzden de bu site biçilmiş kaftan hem eğleniyor hem öğreniyor hem de para kazanıyoruz gerçekten çok güzel bir sisteme sahip bir site diyebilirim . ben bu yüzden buradayım kitap masraflarımı çıkarıyorum hem de kendime ait olwm konuşma becerisini daha da gelişmeyi hedefliyorum ayrıca genel kültürümü ve entelektüel bilgi birikimimi daha da artırmak için çaba gösteriyorum bilmediğim soruların cevaplarını araştırıyorum bebek gibi olmalı insanlar da nasıl küçük çocuklar sürekli soru soruyor ise insanlar da soru sormaktan bıkan bir canlı olmamalı ömrümüzün sonuna kadar aklımızdaki soru işaretlerine cevap araması gereken bireyleriz bu yüzden ömrümüzün sonuna kadar sorulara cevap aramaya devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum sorumani de tam burda devrey giriyor bilenler bilmeyenlere öğretiyor ve maddi açıdan küçük bir gelir elde ediliyor gerçekten internet çöplüğünde bir mücevher gibi parlamasını biliyor umarım daha güzel günler göreceğimiz zamanlar olacaktır sağlıcakla kalın .

0

sorumani yi 5 madde ile anlatilmaz. yaşanır . eglence dolu bir sayfa ve insanlarin kazanc sağladığı bir sitedir. bu siteyi kuran kisiden allah razi olsun . ben raziyim valla herkes te benim gibi düşünüyor umarim. insanlar arasinda etkilesim kurmak icin mesaj bölümü var . arkadaslarla tanışmak icin sohbet gurubu var. hem bilgi kazanıyoruz hem de para kazaniyoruz. varmi boyle bir sey hem bilgi hem para ayni sitede ikisi bir arada olarak nadir bulunan bir site ama tek bir sorunu var uzun uzun yazmaktan sıkılan bazı arkadaslar var . ben yetkililerden şöyle bir sey bekliyorum . şiir yazılabilecek hikaye yazabilecek bir bölüm olusturmalari guzel olur. ve her kelime başına kazanc saglansa guzel olurdu benim tavsiyelerim. tabiki gerisi site yönetimine kalmis birsey allah onlardan razi olsun . yine cok iyi bit site oluşturmuşlar.

1

diğer benzeri uygulamalara göre daha iyi diye düşünüyorum ama daha yeniyim bu gün başladım, ilerde bende daha verimli yorumlar yapabilirim diye düşünüyorum.

0

eğlenceli bilgi verici para kazandıran azda olsa yani benim tarif edebilceğim ozellikler bu sekılde kazançlar biraz daha artsa ckk ilgi olucak bence.

0

öğretici, biraz karmaşık, az kazançlı, yarışma avantajlı, sayfa sunumu güzel bir site.

0

sevgili sorumani nedense şuan burada bir dert yanasım var beni affet 1-sorulara cevap verirken en az 40 karakter cevap diye bir kota koymuşsunuz bu bizi çok madur ediyor bazen mecburen 40 karakteri doldurmak için saçmalıyoruz bu çok üzücü bence 2- çok fazla beyin bedava modunu aktif ediyorsunuz :( 3-madem böyle bir durum var (cevapsız soruların kredisini biraz daha arttırsak inanın cevapsız soru kalmaz) 4-tüm soruların kalitesi aynı seviyede değil kaliteli soru ve cevaplara ekstra liralar veya kuruşlar koysanız

0

genel kültürü geliştirir, para kazandırır, üyeleriyle ilgileniyor, kaliteli bir site sürekli kendini yeniliyor. yarışmalar yaparak üyeleri motive ediyor. en kısa zamanda cevap veriyor.

0

soru sor,cevap al
sorulara anlaşılabilir yanıtlar ver
tecrübe edin
bilgi sahibi ol
kazanç sağla

0

soruma niye nacize tavsiye
bence verilen cevapların beğenilme sayısına göre kazanç verilmeli. hatta dandik cevap verenlerin eksileri onların kazançlarından düşülmeli. böylece kalite artarken kulaktan dolma bilgilerle insanlar yanlış bilgi sahibi olmazlar.

0

sarumania benim için 5 kelime ile
1 kazanc
2 ogrenme
3 ogretme
4 hırs
5 eğlenme