0

eski mesleğim turizm. insanlarla uğraşmak, tatil ve belirli bir mesai saatini olmaması, bayram gibi etkinliklerde hep çalışıyor olmak. şimdi ki mesleğim ev hanımligi ve annelik. hiç oturmadan evle ve çocukla ilgilenmek,herkesin ve evin bütün sorumlulugunu almak ki galiva bir işte gidip çalışmak daha kolay.

0

ben tasarimciyim yazilimci tabiki benim günüm nerdeyse bilgisayar başinda geçtigi için hem beyin olarak hemde göz olarak iyice tabiki sıkıntılar yaratir ilerde şuan sorun yokda hiçde olmasin die önlem alıyorum kendime.saatlerce oldugum yerde oturmak baya insanin bel olarakda yoruyor sıkıntıya sokuyor.

0

son bir yıldır mesleğim ev hanımlıgı valla normalde magazada müdür yardımcılığı yapıyordum ama bu kadar yorulmuyordum . iki çocuk hergün temizlik demek oluyor bu hergün yemek yapma derdi çamaşır, bulasik yani ev hanımlıgı 7 24 çalışmakla aynı derece kesinlikle normal işte çalışırken bari saatim belliydi böyle saat yok hep bir temizlik iş kesin birsey çıkıyor oturmaya fırsat olmuyor yaşamayana kolay gelir banada öyle geliyordu ama hiç öyle değilmiş

0

herşeyden önce mesleğim anne olmak. maddi kazancın yok mesai saati yok düzenin yok tatil günlerin yok.