6

sorumani “sizce” kelimesinin sorularda sorulmasını engellesin mi?

Yazarlardan bu konuda şikayet almaya başladık ve size danışmak istedik.
Bizce kaldırılmalı ve sorular daha genel kitleye hitap edici olmalıyı.
Siz ne düşünüyorsunuz?

96 cevap
0

bence engellememesi gerek çünkü ben size diye biten çok soru soruyorum

0

altın sorulara bakarken gördüm biraz önce bu soruyu. siz sizce kelimesinin sorulardan kaldırılmasından bahsedip içinde sizde olan bir soru sorduğunuzu gördüm. yanlış anlamayın burada sizi bir şeyle itham etmiyorum. sadece söylemek istediğim bazı şeyleri bir kelimeye mal etmenin çok da uygun olmadığı. çünkü kaliteli sorulmuş bir sorunun içerisinde de sizce olabilir. engellemişsiniz o kelimeyi. bende bir soru yazarken fark ettim. ben bu engeli kaldırmanızı talep ediyorum. bunun yerine soru akışını takip edip soruları kaldırmanız daha mantıklı olacaktır.

0

bence engellenme olmaması lazım çünkü merak ettiği için sizce diyor bundan doğal bişey olamaz.

0

bence engellenmemeli. bazı sorular oluyor ki yorum isteyebilecek sorular sorulsun. en azından bir fikir danışmak için bile olsa yani mesel "ben bunu nasıl yapayım arkadalar" diye sorabilmeliyim

0

engellenmemeli bence. yani ben bir zararını görmedim kelimenin henüz. sizce kelimesiyle sorulan sorular da gayet güzel, yaratıcı olabiliyor gördüğüm kadarıyla. ben o kadar da kasmaya gerek olmadığını düşünüyorum. şurda keyifli keyifli yazıp çiziyoruz. sınırlarda boğulmayalım yani. sonuçta amaç duygu, düşünceleri, fikirleri, görüşleri sormak ve onları ifade etmek. arada saçma şeyler illaki oluyor, olucaktır da. sonuçta bir ton insan buraya gelip bir şeyler yazıyor. herkesin aynı şekilde davranmasını bekleyemeyiz. ama özgür de olmalıyız diye düşünüyorum.

0

ben bie zarar oldugunu dusunmuyorum. yani sizce denmesinin ne gibi bir zararı olabilir bilmiyorum ama bence bir sakıncası yok diye düşünüyorum kaldırmalarını da gerek yok diye düşünüyorum biz de sizce diyebiliriz yani soru sorarken sizce demek bence gayet normal bir şey diye düşünüyorum.

0

gereksiz bir şekilde kullanılıyor ise kaldırılması gerekiyor ama gerekli olduğu zamanlar da olabilmekte insanların fikirlerini almak için soruluyor sorular genel bir yargıya ulaşmak amacıyla sorulmuş olmuyor bazen . bu durumun önüne ancak siz geçebilirsiniz . sizin insiyatif durumunuza bağlı artık . bence kullanılması aşırıya kacılmadigi sürece mantıklı olan bir kelime hani bence diyorum . bakın çünkü soru bana yönelik siz bilirsiniz tabi bu da sizce olarak geçiyor .

0

evet engellenmeli çünkü çoğu kişinin sizce kelimesi kullandığını görebilmekteyim gereksiz bi yere kullanıma geliyoe onun için aslında hiç gerek olmadığını düşünüyorum ama sorumani sitesi bunu görüp kaldıracağını düşünüyorum çok şikayet gelirse özellikle ama millet yine de şuanda şu sıralar bazı sorular da denk geldim ama bence belli başlı kilimeler kalkması lazım soru eklerin de sıkıntı yok ama böyle belli başlı sorular için millet vazgeçmediğini görebilmekteyiz bu o kadar da sıkıntı yaşantmasa da yine de bi önlem alınması gerektiriyor diye düşünüyorum çünkü daha farklı şekilde sorulabilir de yani bunun için o kadar uğraşan o kadar kişinin hakkı yenmez zaten yemeyede kimse çalışmıyor bence sorumani ekibi gerçekten yapması gerekiyorsa da onlar son kararı verir şuanda hala bu saate uyumadan sürekli sorularına cevap vermekle çalışıyorum o kadar sevdim ki çılamıyorum soru üstüne soru geliyor zaten bende tam çıkacam dşyorum ve cevaplamadan da çıkamıyorum hepsini özenle bildiğim konular da onlar cevap vermeye çalışıyorum yanlış bi bilgi verdiysem kusura bakmasın kimse dikkat etmeye çalışıyorum özenle bakarak bi konu hakında yorum yapmaya çalışıyorum ve hepsine cevap vermekte istiyorum ama yetişmek zor oluyor biraz daha hızlı olmam lazım sanırsam.

0

bu uygulamada çok basit soruların sorulması engellenmelidir

0

her soru için değil ama genelde azaltılmalı

0

sizce veya sence kelimeleri beni rahatsız etmiyor. sonuçta burada isteyen saygı içerisinde istediği gibi soru sorma özgürlüğüne sahip. bence böyle bir kısıtlama hoş olmaz.

0

böyle birşeye gerek yok. çünkü site için bir çok iltifat mevcut ve aynı zamanda da bazı eleştiriler yapılıyor bu sayede kendi eksikliğinizi görebiliyorsunuz.

0

benim için engellememesi bir şey ifade etmiyor sizce demesinin bize ne gibi zararlar verir ki

0

evet enggellenmelidir.
çünkü bazı kişiler çoğunlukla kullandığ bi kelime.
sitenizden yeterince memnunum.
bazı yasaklı şeylerin bu sitede olması daha da iyi oldu benim açımdan çünkü bakıyorum diğer sitelerle karşılaştırmalarına daha fazla kazanç ve gelir elde etmek mümkün oluyor.

0

bence kaldirilmamali benim için sakıncası yok

0

sizce kelimesi kaldırılmalı bencede sorular genele hitap etmeli diye dusunuyorum

0

ayrı bi kategori olarak açılabilir insanlar fikir danisacaklarinda o kategoriden sorabilir diye düşünüyorum. tamamen kaldırılması veya engellenmesi durumunda daha çok ilgi çekici bir hal alabilir ve farklı tarzlarda yine karşımıza çıkabilir

1

bence engellenmemeli kişi görüşleride önemli bence ona göre soru sistemini düzenleyebiliriz onlara göre soru sorma seçeneğimiz daha çok olur .onlara hitap eden sorular sorarak daha çok cevap toplamak bence daha iyi :)

1

bence engellenmemeli ya , çünkü kişilerin görüşlerini alıyoruz , kişilere yönelik sorular soruyoruz burda , öyle olduğunda soru sayısında artacaktır eminim ki , ama yinede site olarak sizin kararlarınızı uyguluyoruz şuan :) şimdiye kadar kötü birseyle karşılaşmadım ben , ama bu söylediklerimizi dikkate alsanız belki de daha çok iyi olacak diye düşünüyorum , birde etiketleme işi olsa da çok güzel olur diye düşünüyorum

0

gereksiz bulurum yani kullanılabilir bence neden olmasın ki ben kötü amaçla kullanıyorsan evet engel gelmeli ama yani ben kötü amaçla kullananlar görmedim ama kesinlikle kötü amaçlı eğer kullanmıyorsan engel gelmeli evet katılıyorum