0

ikisinin arasında pek bi fark yok bana göre.çünkü ikinci öğretim isteyen insanların çoğu "sabah bir işte çalışırım akşamda okula giderim" diye düşünüyor ama bu bu şeklilde olmuyor :)
bizim okuldaki ikinci öğretimdeki arkadaşların dersleri saat 3'te falan başlıyordu :)

0

bir mesleğin varsa ikinci öğretim oku. mesleğinle alakasız olsa bile. ama mesleğin yoksa birinci öğretim oku boşuna harç parası verme. benim mesleğim vardı. ben okumadım açıktan bitirdim. sizlere de tavsiyem mühendislik hakimlik falan düşünenler hariç diğer bölümleri varsa istediğiniz açıktan okuyun. daha iyi oluyor yani. okul derdi yok ders derdi yok. son 1 ay çalışın sınavları verirsiniz. hatta çoğunu verirsiniz.

0

eğer hem okuyup hem çalışırım diyorsan ikinci öğretim tercih et derim ama ikinci öğretimlerde harç olayı var. kazandığını oraya verme. örgün öğretimde oku hem harç ödemezsin hem çalışmak istersen haftada garanti iki günün boş. bazı üniversitelerde bazı bölümlerde haftaiçi bir günün de boş oluyor ya da tek ders olabiliyor. sabahtan gibi... çalışma gibi bir niyetinde varsa saatler ayarlanabilir onlar.

0

çalışan biri için 2ci öğretim daha iyi olur bence ama bütün gün boşsan işin yoksa 1ci öğretim daha mantıklı.

0

çalışan bir insan için ikinci öğretim çok iyi ama ikinci öğretimde harç olması nedeniyle bence birinci öğretim daha mantıklı eğitim açısından pek bir fark olduğunu düşünmüyorum eğitimcilen aynı sonuçta verdikleri dersler aynı

0

bir yuksekogretim kurumunun herzaman gunduz yani 1.ogretimi daha faydalidir