1

sorulardan elde edilen gelir sabit 2 kuruş. ama cevapların karakter sayısı arttıkça kazancıda artıyor. bir de beyin bedava modunun zamanı ve süresi belli olmadığından sürekli soru soramazsınız. bu yüzden cevaplara odaklanmanızı tavsiye ederim. soru sorulabilen saatlerde yine sorularınıza da yer verin tabi. soru olmadan cevap olmaz çünkü.

0

abi uzun cevaplarda odaklandığı uzun cevaplar yaz ikiside kazandırıyor ama uzun cevap vermek fazla kazandırıyor ben denedim gördüm sanada uzun cevaplar vermeni tavsiye ederim ben şahsen soru sorarım iki üç tane hep cevaba odaklanırken sende öyle yap fazla kazan :)

0

bence cevap la soruyu birlikte yapmalısın çünkü bir yandan cevap yazarken kazanıyor sun bir yandanda sorduğum soru sana para kazandırıyor i yüzde ikisini beraber yapmalısın

1

cevap vermeye yoğunlaşmak ile çok mantıklı bir karar vermişsin. çünkü sorduğun sorulardan sadece 0.02 tl kazanıyorsun, gelen cevap ve beğeni sayısının kazancına bir artısı olmuyor. ancak verdiğin cevabın uzunluğuna göre kazancını arttırabilirsin. kolay gelsin. bol kazançlar şimdiden m

0

cevaplamak daha iyi kazandırır cevaplamaya yogunlasmalisin

1

cevap vermek daha mantıklı. çünkü cevaplar daha çok kazandırıyor.

0

soru sormak fazla kazandırmıyor. sorduğun soruya gelen cevapların soru sorana ekstradan bir katkısı olmuyor çünkü. cevaplar daha fazla kazandırıyor.

benim anladığım kadarıyla yazılan soru ve cevaplarda kullanılan karakter sayısına göre değerlendirme yapılıyor. çok uzun soru da sorulamadığı için cevap yazmak daha kazançlı oluyor. ama soru sormazsak cevaplayacak soru da bulamayabiliriz. o nedenle soru da sormak lazım. :)

0

cevaplar daha mantikli. cevaplardan daha fazla kazanoyosun

0

cevaplara yoğunlaşmak kesinlikle daha mantıklı.
ne kadar çok açıklayıcı ve uzun cevaplar verirsen kazancın bir o kadar artar.