1

çocuklarla iletişim güzeldir. çocuklarla konusurum bazen oynarım beraber. çocuklar sevimlidir.

2

çocuklarla iletişimim iyidir. çocukları severim fakat çok fazla şımarık olan çocukları pek sevmiyorum. ve ben onlarla iletişim kurmak istesem de olmuyor. ama genel olarak çocuklarla iletişimim gayet iyidir. onlarla konuşmaya çalışırım. sorular sorarım, onlar bana sorular sorunca cevap veririm, bazen onlarla oyun oynarım.

0

benim abimin üç tane çocuğu var, o kadar tatlılar ki ben de onlarla birlikte çocuk oluyorum.oyunlar oynuyorum güldürüyorum ısırıp öpüyorum, çocuklarla aram çok da iyi.onlar da beni çok seviyolar, beni gördüklerinde koşarak kucağıma atlıyolar her defasında.bazen çok aşırı şımarıyolar, o zaman da çok yoruyolar beni ama herşeye değiyor bu sevinç mutluluk.

0

çocuklar ile iletişimim gayet iyidir.ama çocukların yaş grupları da önemli bu iletişimde 3 yaşındaki bir çocukla iletişim kurarken onunla oyun oynamak onun bazı istedikleri yapmak onunla iyi bir iletişim kurarsınız 7 yaşındaki bir çocukla iletişim kurmak içinde uç yaşındaki çocukla iletişim kurduğumuz gibi iletişim kuramayız.hatta kız çocukları ve erkek çocuk olması da iletişim kurmada etkilidir ve farklılıklar gösterebilir.

0

çocuklar ile iletişimim çok güzel

1

pek anlaşamıyorum çok mızmızlar:))

1

ilk başlarda oldukça iyi gidiyor daha sonra ben sanırım sıkıştırma işini biraz fazla kaçırıyorum ve benden sıkılıyorlar:)