0

önemli olan maddiyattır. eğer ekonomik durumunuz iyiyse bir şekilde devam ettirebilirsiniz bence. artık mantık evlilikleri oluyor günümüzde.

0

evliliği mutlu sürdürmeyi sağlayacak ortak noktalar bence zıtlıklardır. zıtlıklardır çünkü zıtlıklar zamanla birbirine öğreteceğin yeni şeylerdir aslında. birbirine yeni şeyler öğrettikçe de insan "aaa, hala eskisi gibiyiz" diyebilir. bu da evliliğin ilk günkü gibi taze ve mutlu olmasını sağlar.

0

ortak noktalar aslında birbirine karşı saygılı olmaktan geçer. anlayışlı olmaktan geçer. mütevazi olmak lazım kibar olmak lazım biraz. yani kavgacı tutumlar sergilemek veya sürekli tartışmalar yaşamakta insanı yıpratır yorar. bu tutumlar ilişki de sorunlara yol açabilir. bu bakımdan anlayışlı olmak iletişim kurmak özellikle çiftlerin birbirini dinlemesi ve konuşması sohpet muhabbet edebilmesi çok önemlidir. beraber birşeyler yapmak eğlenmek ortka ilgi alanları bulmak gerekir. tabi ayrıca her insanın kendine ait özel ilgi alanları olması gerekir yani çiftler devami birbirini sıkarsa sorunlar yaşarlar. bu bakımdan her ikisinin de farklı alanlar da farklı aktiviteleri kendilerine ayırdıkları zamanlar da olmalıdır.

0

evliliği mutlu sürdürecek ortak noktalar an önemlisi anlasa bilmek birbirlerini çok iyi tanımaları neden hoşlanır neden hoşlanmaz neyi sever neyi sevmez neye kızar neye sevinir bunları bilmek lazım huyunu suyunu iyice öğrenmek lazım kimseye karşılamak lazım ikinci kişiyi aralarına sokmamak lazım güven çok önemli birbirlerini dinlemeleri lazım herşeyin tek taraflı dahil çift taraflı olması lazim