0

siteye daha bugün kayıt olmakla beraber 60 kuruş kazandırmak açıkcası beni motive etti.hem bilgi öğreniyorsunuz hemde para kazanıyorsunuz.bundan daha iyi birşey olduğunu düşünmüyorum.

0

sitede günlük kazancım ruh halime göre değişiyor. bazen hiç giresim gelmiyor, 30-40 kuruş yapıp çıkıyorum. bazen çok fazla giresim geliyor, 3 lira yapıp çıkıyorum. mesela bugün başladığımda param 12 lira idi şu an 15 lira 50 kuruşu geçti. yani toplam 3 buçuk lira toplayabilmişim bugün siteden. vallahi para biriktiriyorum sırf o yüzden siteye kayıt oldum bir de bilgi öğrenmek için kayıt oldum. yani kazançlar birazcık da olsa arttırılsa bence, bu sitede aktiflik çok artar ve reklamcılar da siteye gelir ve reklam ile ilgili konuşurlar diye düşünüyorum. ee, zaten reklam gelirse eğer bu siteye daha fazla, site kurucuları da bizim kazançlarımızı arttırır diye düşünüyorum.

0

değişiyor bazen birkaç kuruş kazanıyorum bazen de iki lira falan kazanıyorum. iki kat kazançta bu gelir artıyor. eskiden gün de bir lira da olsa kazanıyordum ama şimdi bebek var diye vakit kalınca giriyorum o da bazen. cevap veriyorum daha çok. soru sormayı daha az tutuyorum. yine de soru da sorup cevap vermeye çalışıyorum. çok yavaş birikiyor inşallah gelirimiz artar. herkese bol kazançlar.

0

sorumani sitesine eskisi gibi giremiyorum ve pek fazla kazanç sağlamam çok zor, 1 tl anca yapıyorum o da zar zor.

0

sorumaniye pek zaman ayıramıyorum sorulara cevap yazıp kazanıyorum o da kuruş kuruş oluyor bazen bir liraya kadar kazanıyorum

0

benim yaptigim gunluk kazanclar siteye girmeme bagli olarsk degisiyor. dun sadece soru ile 4 tl kazanc yaptim. bugun kendimi sadece cevap yazmaya odakliyim. bakalim cevaplarla ne kadar kazanacagim. ve bazen az giriyorum 30-40 kurus kazanip cikiyorum. bazen de en az 8-10 tl yapmadan birakmadigim gunler oluyor. yani her gun degisiyor. ortalama olarak hemen hemen 2-3 tl yapiyorum diyelim biz ona. cunku gercekten günlük hayattaki islerden dolayi giremedigim, girdigim zamanda da fazla duramadigim zamanlar oluyor. bazende kendime vakit ayirip kitap okudugum zamanlar oluyor. bunlsr hep sitede aktif olmadigim zamanlar kazancim hic olmuyor ya da birkac kurus yapip cikiyorum.

1

bir hafta önce bir- iki liraya düştü diye tasalanırken artık günlük 50 kuruş bile yapamıyorum sitede eskisi kadar azimli olamıyorum bir türlü. sanırım iki kat kazanç, üç kat kazanç gibi motivasyonlar iyi gelir buna.

0

yeni başladım. umarım beklentilerimi karşılayacaktır :)