-1

bugün öğlen iki katı kazanç etkinliğinin ardından site tekrar sessizliğe büründü... yani arkadaşlar illa yarışma filan mı olması gerekiyor :d :d siz de az çakal değilsiniz hani. :d :d

0

site gercekden çok sakin ben bunu herzman belirtiyorum neden derseniz.üyelerimiz sadece yarisma ve aktivitelerde piyasaya çikiyor öncesinde kimse yok 3 günlük bir 2 kat kazanc etkinligi yapildi burada heryer aşagı yukari soruların çogunda birton meseaj var bunu herzman göstermeliyiz.bu ilgiyi sorumani ekibide görürse daha cok kazanc artcaktir emin olun asla kimse madur olmucaktir.sorumani sonucta kim için var kimin kazanmasini istiyor kim için zaman harciyor kimi madur etmiş şidiye kadar bizde bunlari bılıyorsak karsılıgını verelim beraber olalım belki bir guzellık daha yapar haftayada 2 kat kazanc etkinligi yapar yada kuruş olarak zam yapar.o yüzden kiymet bilelim lütfen.

0

ben dün bir ara göz attığımda yine bir sürü soru kalmış ve beyin bedava moda aktifti.yine bugün o sorular cevaplanmış ve beyin bedava açılmış durumda .o yüzden çoğu kişi var gibi duruyor ama sakin de olabilir .şimdi kimseyi fazla görmüyorum yeni katıldım bayağıdır katılmamıştım .kac gündür sınavlarım vardı ancak gelebildim.

2

bugün yine canlı site kardeşim dün ben kendimden başka kimseyi göremedim:)o kadar çok cevapsız soru var di ki onları cevaplamaya çalıştım sırayla. hiç bir aktiflik yoktu baktım ben den başka cevap yazan yoktu:):)

2

kesinlikle çok sakin, yarışma zamanlarındaki kimse burada değil. hep aynı soruların değiştirilmiş şekillerine cevap vermekten yoruldum. bende şimdi çıkacağım geç oldu. biraz twittera takılır sonra da yatarım.
site yeniden yarışma yapsa, görün o zaman ooo nasıl uzun uzun yazmalar falan.

0

evet sanırım hafta sonuna girildiği için herkes bir plan yapmış .o yüzden siteye pek giren yok. gerçekten çok sakin bu akşam site.