0

evet çoğu insan sinir bozucu oluyor nefes almalarından bile tiksiniyorum yani. bazen mecbur kalıp yaşıyoruz ama tahammül bile edemiyorum kendini paha bicilemez mücevher zannediyorlar.

0

maalesef öyle insanlar olmazsa olmaz yani illa biryerlerde böyle kişiler çıkar.benim amcamın karısı mesela hayır kendisi çok güzelmiş gibi bide bana laf söylüyor yok efendim kisasin yok çocuk gibi duruyorsun .sanane kardeşim öyle olan benim napiyim allahta beni böyle yaratmış yaratmış guzelin o kusuru vardır yani. sürekli böyle der bana yada başka insan . hererden böyle fitne fesat insanlar çıkar yani.

0

evet 2 kişi var yaşadığım ortamda moralimi bozuyor

0

evet elbette bozduklari oluyor.
olumsuz dusunceye sahip tanidiklariniz olabilir.ya sizi dusunmek uyarmak icin konusuyor olmali yada cekemediginden konusuyor olmali.dinleyin ama fazla kulak asmayin.

0

çevremizdeki bazı insanlar moralinizi bozabilir. çünkü ne kadar muhabbet etmediniz kişiler olsa da davranış olarak baktığım zaman bazı kişiler oldukça değişik davranıyor ve onlara karşı farklı duygular besliyorum. özellikle insanın canının sıkıldığı zamanlar insanın üstüne geliyorlar ve bir şekilde onlara kötü söz söyleyebiliyorsunuz. normal bir şekilde konuşmaya kalksanız hiçbir şekilde size anlamıyor ve oldukça sinir bozucu davranışlar ve kötü sözler söylememek için kendimi zor tutuyorum. karşımdaki kişiyi kolay kolay kırmamak için elimden geleni yapıyorum ama bazen öyle anlar geliyor ki insan kendisini tutamıyor. özellikle insanı çok moralim bozulduğu zamanlar böyle kişilerden uzak durması gerekiyor. çünkü ona söyleyebileceğiniz bazı kelimeler onun kalbini kırabilir ve bu da gerçekten çok kötü olur benim için. o yüzden çevrenizde eğer böyle kişiler varsa oldukça uzak tutmanız gerektiğini düşünüyorum.