1

bırakın onu bunu şunu kuşu :) sizler nasılsınız?:)

hep soru hep soru,hep baskalari hakkinda veya bi canli nesne hakkinda sorular var.. biraz da sizi soralim dedim.:)

7 cevap
0

bu soruyu sorduğun için sana teşekkür ederim kardeşim allah'a çok şükür iyi diyelim iyi olsun dün saat 4 de işbaşı yaptık sabahın beşinde tekrar eve geldik ve şu an tekrar geri işe gideceğiz yani nasıl olmamızı su gerekiyorsa o şekil oluyoruz vücudumuz dirençsiz halsiz yorgun olsun ama yine de allah'a çok şükür her şeyle hamdolsun yani sonuçta hayat mücadelesi çalışmaya çalışıyoruz inşallah sen de daha iyisindir

0

iyi gidiyor kardeş her zamanki gibi seni sormalı

0

valla nasıl olsun hep aynı gidiyor okul var bildiğin üzere bir de burda para kazanmaya çalışıyorum başka da birşey yapmıyorum hep aynı yaşam tarzı başka şeyler de olsa çok iyi olur hayat çok sıkıcı hep aynı şeyler.

0

saolun var olun arkadaslar bende cok sukur iyiyim.
maneviyat gibi seyleri saymazsak super otesiyim.:) hedeflerime adim adim ilerlemekteyim.basaracigima da inaniyorum.
bu arada @banu gecmis olsun allah yardimciniz olsun ogluna acil sifalar sizlere de en kisa surede huzur diliyorum..

0

iyi yapmışın kardeşim.nasıl olalım idare ediyoruz.en azından sağlığımız yerinde.ama ekonomik olarak hiçde iyi değiliz.umarım siz daha iyisinizdir.iyi çalışmalar.

0

yani kardeşim nasıl olabiliriz.. gene de iyi diyelim iyi olsun kötüyüm desem hep kötü gider. en azından kendime pozitif enerji vermiş olurum. yine de buna da şükürler olsun seni sormalı sen nasılsın inşallah iyisindir. yani burada takılmaya devam ediyoruz çünkü paraya ihtiyacımız var yapacak bir şey yok iyi ki de bu site var. yani öğrenciler çok ama burada ev hanımları da var. bende ev hanımıyım evde en azında boş boş oturarak para kazanamazdım burada en azından bir şeyler kazanabiliyorum.. çok şükür mecbur cevaplamak zorundayız ki para kazanalım diye yapacak bir şey yok. :)

0

ben gayet stresliyim bu ara stres ve koşturmaktan 0 bedene kadar düştüm. neyse ki oğlumun ameliyatı bitti başarı ile şu dikişleri de aldırırsak rahatlayacağım bir ohhh çekeceğim. araya taşınma telaşida karıştı. ben benlikten hatta insan kılığından çıktım buara.