0

galiba benzer bir site daha var ama aynısı değil orada farklı bir sistem var bildiğim kadarıyla ancak burası daha güzel benfaha önce siteye de kaydolmuştum ancak hiçbir şey anlamadım karışıktı biraz fakat bu siteye üye olduğum zaman burayı daha çok beğendim birde buranın sitemi daha kolay ve akıcı hızlı güzel yani. bu siteyi daha çok beğendiğim için burada kalıp devam etmeye başladım.

0

bence boyle kazanc veren bir site varken bizim insanimizin baska site aramasi mantiksiz suan en iyi kazanc veren sitelerin en basinda burasi geliyor.ayrica oyle bir site buldun diyelim mantikken ayni sartlarda mesela oraya gitcen veya harcican zamani buraya harca buraya emek ver buraya arkdaslarini yonlendjr referans yap kazancina kazanc kat bu senin elinde.sorumani hepimize boyle bir imkan sunmusken kimseyi madur etmezken herkeze kazandirirken bizim icin yeni seyler yapmaya calisirken tabiki belkide kuruslarda zam yapmasi beklenirken bizim insanjmizn baska yerlere yonelmeside cok acayip 've enterwsan bir durum vallahi o yuzden bence bu sitenin kiymetini bilsin herkez diye dusunuyorum.

1

benzer bir site var, çoğu kişi oradan buraya geldi zaten. sitede mesaj atarken o sitenin adının içinde olan isim geçse bile site mesajı göndermiyor ve uyarı veriyor. inanın biz daha çok kazandırıyoruz diye. gerçekten öyle. buraya alışmaya ve aktif olmaya bak.

hem ödeme talep miktarı düşük, hem ödeme üç gün içerisinde hesabında oluyor, hem de kazancını anında görüyorsun, belirsizlik yok.

0

olsa da söyleyeceklerini sanmam. çünkü sitede reklam yapmak yasak. söyleyen kişi banlanabilir burada. ve kimse banlanmak istemez kolay kolay. ama araştırıp bulursan kendin orası ayrı.