0

bilmiyorum valla ama güzel bir site olduğunu düşünüyorum en iyisi sorumani ahmetesorda var

0

bu siteye benzer 3 tane site biliyorum ben... baska var mi bilmiyorum ama birinde gunde en az 5 dakika aktif olmaniz sart... yani artik odemeleri alip girmiyorlar diye 5 dakika aktiflik şartı koymuslar. site icerisindeki aktiflikten de para kazaniyor ya site. digerinde de odemeler her hafta carsamba yapildigi gibi bir soruya yazilan 15 cevaptan para kazaniliyor. eger 16. crvabi sen yazarsan para kazanamiyorsun. ve ayrica bu sitede ne kadsr uzun yazarsan yaz sorudan para kazanilmayip cevaplarda da 1 kurus kazaniyorsun. ugrasmaya degmez o sitede acikcasi. diger bir sitede de saat basi soru sorabiliyorsun ve cevaplarda kisitliydi galiba. saat basi yine 1 cevap miydi neydi. odeme yontemleri de bir garip açıkçası. alt limit 10 tl ama 1 ay icerisinde en fazla 20 tl cekebiliyorsun. ona da ugrasmayin derim. yani adamakilli bir siteye yogunlasip daha fazla kazanma ihtimaliniz varken o sitelere hic girmeyin derim.

0

bu siteye benzer birçok site vardır diye düşünüyorum birebir aynı olmasada yarışma tarzında soru cevaplama metodlu siteler vardir

0

bu siteye benzeyen birçok site var. forumlarda birçoğunu bulabilirsiniz. ama güvenirliği nedir bilmem. umarım burası da diğerleri gibi fos çıkmaz.