0

karli havalarda genellikle bot giyimlelidir.ayak bileklerine dogru dikisli su gecirmicek deri olmasi lazimki hem su gecirmez hemde soguk gecirmez.

0

kalın botlar özellikle varsa altı demir olsun ki kaymayın sakatlanmayın

0

altı dişli su geçirmeyecek bir bot iç kısmı yünlü olması kış ayını geçirmenize faydalı olur

0

karlı havalarda genellikle deri ve altı tırnaklı ayakkabılar tercih edilmelidir. çünkü tabanı düz ayakkabılar bizi karda kaydıracakdır ve bu da bizi çok büyük bir şekilde tehlikeye atacaktır. o yüzden tabanı düz ayakkabılar karda kesinlikle tercih edilmemelidir. ve deri tercih edilmesinin nedeni de süetler genellikle su geçiriyor. o yüzden kesinlikle ve kesinlikle süet ve benzeri tarzı ayakkabılar tercih etmeyin daha çok deri ayakkabılar tercih ederseniz daha rahat edersiniz.

0

lastik tabanlı çizmeler ve kalın tabanlı bu tür havalar için uygun olan ayakkabılar olmadan dışarı çıkılmamalı.

0

bot ve kaymaya elverişsiz ayakkabılar geçmişte lastik ayakkabı vardı :)

0

karlı havalarda kaymamak istiyorsan tabi kide sivri tabanlı ayakkabılar giymelisin çünkü basınç bir yerde toplandığı için yere daha iyi tutunursun. birde ayağım sıcak olsun istiyorsan içi yünlü veya deri bir ayakkabı tercih etmelisin.

0

kâr botları satılıyor spor mağazalarında.hem çok sıcak tutuyor hem rahat hem de su geçirmiyor.eğer uzun süre karda yürünecekse tavsiye ederim.

0

rahatlık söz konusu ise outdoor ayakkabılar iş görecektir ancak yoğun kar ve soğuk bulunan şehir, köy bölgelerinde kaydırmaz kauçuk tabanlı botlar yeterli korumayı sağlayacaktır.

0

ayağı sıcak tutacak kaymaz taban ayakkabı tercih etmek gerekiyor. illa spor ayakkabı giymek gerekiyorsa ben kışın genelde deri tercih ediyorum bizim iş yerinde zorunluydu o yüzden deri giyiyordum kız su geçirmesin ayağı sıcak tutsun diye . çok kar varsa zaten çizme yada bot en iyisi tabiki

0

karlı havalarda su geçirmeyen ayağınızı sıcak tutacak ayakkabılar tercih edilmelidir.

0

kalın dişli ve kaynayan ayakkabılar tercih edilmeli