0

sicak havalarda en cok tabiki oglen saatlerinde disari cikilmamlidir.vede kisiler yaninda su getirebilirler veya baslarina semsiye gibi birsey alabilirler cunku sicak beyin kanamasina tansiyon gibi seyelre sorun yaratir insanda o yuzden dikkat etmek lazim.

0

sıcak havalarda terli terli su icilmemeli.zira hasta olur dusersınız yataga vallahi dikkatli olun.

0

sıcak havalarda dışarı çıkma saatleri ayarlanmalı öğlen yani güneşin dik vurduğu saatlerde dışarı mecbur kalınmadıkca çıkılmamalı ve bolca sıvı tüketilmeli uygun kıyafetler seçilmeli

0

yaz diye hemen bir anda ince giyinmek iyi değil çünkü mevsim geçişlerinde insan daha kolay hasta olabiliyor. vücut sıcaklığına göre giyinmek gerekir. ayrıca aşırı sıcaklarda dışarı çıkılmaması gerekir özellikle öğle saatlerinde yürüyüşler sabah erken ve akşamüstü yapılmalıdır. bol su tüketilmelidir. mevsim sebzeleri tüketilmelidir. güneş kremi mutlaka kullanılmalıdır. zararlı ışınlardan korunmak için, açık renkli kıyafetler giyilmeli, siyah gibi güneşi çeken giyecekler tercih edilmemelidir.

1

sıcak havalardada mutlaka gine giyimimize dikkat etmeliyiz.hani kış ayında çok soğuk olur ya hava bundan dolayı bu soğuktan korunmak için kalın giyinir ve besinlerimize dikkat ederiz.sıcak havadada hava çok sıcak olduğundan her gün çok enerji felan gitmemesi için birazcıkda olsa yaza uygun kıyafetler giymeliyiz.kendimizi çok boğmamalıyız yani bu yüzden yazın giymimize ve besinlerimize çok dikkat etmeliyiz.bol bol su içmeliyiz çünkü yaz tatillerinde çok su kaybına maruz kalıyoruz.malum havalar çok sıcak enerji çok tüketiliyor.

1

güneşin dik açılarla geldiği öğle saatlerinde dışarı çok çıkılmamalı. bol su tüketilmeli.terledikten sonra su içilmemeli.