0

laptop alırken artık günümüz şartların göre ilk önce dikkat edilmesi gerekn en önemli öncelik tabiki fiyatı arkadaşım dolar almış başını gidiyor en kötü bilgisayarlar kaç bin lira olmuş neymiş özellikleri düşük o paraya değmicek şekilde hemde boşa ziyan yani.sonra kullanılan ramine ekran kartına tasarımına ses kalitesine ömrüne kullandığı işlemci modeline kaç çıkısı var yok iyi bakarım şarj oömrü ne kadarmış faso fiso gibi özellikleri önemlidir birde garantiye alırım ne olur ne olmaz diye oyun için son model ekran kartları ssd büyüklüğü ddr kaç oldugu çok önemlidir biz oyuncular için ..

0

leptop alırken işkencesine ramone hafızasına ekran çözünürlüğüne dikkat etmeliyiz güzel kullanışlı olmalı lazım siyah olmalı leptop

0

ram gb ve kaç çekirdek olduğu gibi faktörler gözönüne alınmalıdır. ayrıca garanti ve servis özellikleri de hesaba katılmalı, kaç inç olduğu da kullanışımıza uygunluğu açısından önemlidir.

0

hız açısından en önemli şey ssd kapasitesi, alırken mutlaka buna dikkat ederek alınmalı.ayrıca ram kapasitesi, işlemcisi, ekran kartıda önemlidir.

0

laptopta fan öneml, şarj pile de dikkat etmelisin

0

ram ddr kaç olduğunu hard disk kapasitesine ekran kartı kaç gb olduğuna

0

şarj/pil ömrüne, işlemci hızına, ekran kartına, ses kartına ve windows son sürüm olması başlıca dikkat edilmesi gerekenlerdir.

0

laptop alırken işlemcisine, ramine, hafızasına, ekran çözünürlüğüne dikkat edilerek güzel ve kullanışlı bir laptop alınabilir.