1

aslinda mumkun... ama onun icin baya ugrasmaniz gerekecek... yeriniz varsa ahırınızı baya grnis tutmaniz gerek. ve kredi destegi gormeniz gerekecek. yoksa sadece kendime yetecek kadsr ve cevremde ufak tefek satislar yaparak kazanc saglama pesindeysen biraz cokca tavugun (en az 30-35 civari. yumurtalarını günlük satabilmek icin)ve rahat 5 ve uzeri inegin olmali. iyi sut verebilmeleri icin iyi beslenmeliler...

2

hayvancılıktan kişisel olarak para kazanamazsınız, ancak kendi ihtiyaçlarınızı şimdilerin tabiriyle organik olarak elde eder ve keyfini yaşarsınız. yoksa büyük bir hayvan çiftliği falan ise olay, bunun için belli bir yatırım yapmanız ve devlet desteği de almanız gerekebilir. yem fiyatları falan aşırı artmış olduğundan haberlerden okuduğumuz insanların bu yüzden giderlerinin gelirlerinin üstünde olmasından ötürü hayvancılık yapmayı düşünmedikleri sonucunda.
keşke devlet eliyle hayvancılık desteklense ve çiftçinin sırtından vergilendirme olmasa, o zaman belki bir çok şeyi daha hesaplı alabiliriz bizler tüketici olarak.

0

mümkun ancak cok ugras isteyen bir meslektir