0

var bunlar telefonlar,bilgisayarlar,akılı saatler,maus,kılavye,motorsikletler,led aydınlatmalar,çakar devreleri çogu şey pahalı şimdi

0

bence çoğu marka pahalı değil. bizim ülkemizdeki dolar ve euro kurlarının fiyatları çok yüksek olduğu için yurt dışında herhangi bir vatandaşın aldığı maaşla rahatlık da alabileceği bir ayakkabıyı veya herhangi bir eşyayı türkiye'de yaşayan bir vatandaşın alabilmesi neredeyse imkansız. arada 6 kat 7 katlık bir fark var.yurtdışındaki amerika'daki veya almanya'daki herhangi bir insan alacağı bir ayakkabıyı 50 dolara veya 50 euro'ya alırken biz türkiye'de bu aynı ayakkabıyı vergiler ve ötv ile birlikte 350-400 liraya ancak alabiliyoruz. ama dünyadaki pahalı markalara gelecek olursak en başta rolex vardır galiba. gerçekten çok pahalı bir saat markası.

0

çok pahalı olduğunu düşündüğüm birçok marka var aslında 2015 'ten beri ciddi bir fiyat artışı gösteriyor her sektörde. bu yüzden birkaç markayı yazmakla yetineceğim.
apple , nike , adidas , asus , jack & jones vb .

0

merrell , salamon ayakkabı emporia armania , dolce gabbana giyim ,

0

channel ,victoria secret ,valentino,under armour ve daha bir sürü pahalı marka var ve bi çok insan beğenmese bile marka ve pahalı olduğu için buralardan alışveriş yapıyor.

0

gida sektörü : ülker - pinar yakit istasyonlari : opet

0

nike
adidas
puma
lc waikiki
hummels