0

gözümüzün bozuk olduğunu kitap okurken yazilan yazilari yeterince goremiyosak yada dışarda belli bi mesafeye bakarak eger o mesafedeki eşyayı yada kişiyi göremiyosak gözümüzde bi sıkıntı vardır.

0

göz bozukluğunu anlamak kolaydır. çünkü gözünüz bozulduğunda ilk önce görmeme kaybı başlar ya ileri görmeme ya da yakını görmeme gibi sorunlarla karşılaşırız. bu da bizi direk gözümüzün bozuk olduğu anlamına gelir tabii ki diğer göz bozuklukları şunlardır. gözünün kızarıklığı çapaklanması gibi rahatsızlıklarda gözün bozulmasına etki eder.

0

ben gözümün daha bozuk olduğunu anlamadım. inşallah da gözüm hiçbir zaman bozulmaz. kimsenin gözü bozulmasın benim yengemin kızları var onlar böyle uzağı göremiyorordu her neyse bunlar hastaneye gittiler doktordan randevu alınır doktor da bunlara görme testi yapmış iki tane yeğenimin ve gözleri uzağı görmüyor ondan sonra onlara birer tane gözlük vermiş onlara birer tane şu an ikisi de iyi görüyor diyebiliriz gözlük sayesinde ama daha yaşları 5 ve 6 yaşlarında var bu yaşlarda göz bozulması ne bileyim bence çok garip ve tehlikeli olduğunu düşünüyorum yani bunlar hiç tablet bilgisayarın başından kalkmıyorlar hep sürekli tablete bakıyorlar bilgisayarda oyun oynuyorlar uyarıyorum bak diyorum kalkın artık. tabii beni dinleyen yok hala oyunlarına devam ediyorlar işte beni dinleme dinleme bu hale geldiler kendileri bilir kendine buldular yapacak bir şey yok.

0

kitap okurken satırları atlamak, yakından veya uzaktan okumakta zorlanmak, harfleri tanımlayamamak gibi etkilerle anlaşılabilir. bir doktora başvurulması gerekir.

0

görme bozukluğu varsa bulanık görürüz birşeye dikkatli bakarken gözümüzü kısarak bakarız eğer böyleyse derhal hiç vakit kaybetmeden bir göz doktoruna görünmrk lazım bence ......

0

eğer ki görme sıkıntıları yaşıyorsan, bulanık görüyorsanız veya bunun gibi gözünüzle ilgili herhangi bir sıkıntınız varsa gözlerinizi bir doktora tedavi ettirmenizi öneririm.