0

ölüm tarihimi kesinlikle öğrenmek istemezdim çünkü ne zaman öleceğimizi bilirsek yaşamanın anlamı kalmaz.

0

ben ölüm tarihimi deilde şu satten sonra kimlere nasil faydali olabilirdim bunu bilmek isterdim.hayatim böyle güzel giderken tabiki ölüm insanın aklında olmali ama bunu bildigimiz kadarda hem anne baba kardeler vede evliysen ailen icin neler yapabildigine bakmaktir.kimin ne kadar yaşayip ne kadar yaşmicagina yüce rabbimiz karar versin bence bizlerin işi allahımızın verdigi amelleri yerine getirmektir.tek düşüncemiz bu olsun bizim.

0

hayır öğrenmek istemezdim.artık hayattan zevk almamaya başlardım.anı yaşamak lazım.

0

asla ölüm tarihimi öğrenmek istemezdim. insan ne zaman öleceğini bilse zaten bu hayattan tat alamaz. sürekli o günü sayar. hele bir de genç yaşta falan öleceksem çok fena etkilenirdim bu durumdan. o yüzden bilmemek daha iyi bence.

1

hayır kesinlikle istemezdim. yani rabbimiz öyle güzel bir nizam icerisin de yaratmış ki herşeyi bazı şeyleri bilsek, ölüm saatimizi vs. ağır bunalımlar yaşarız.

0

öğrenmek isterdim aslında ama iyi ki öyle birşey mümkün değil. çünkü o kadar art niyetli insan varki o kadar karaktersiz insan var ki bu durumu bile farklı anlamda kullanabilirler. ölmeden içimde kalmasın dedim derler saçma sapan şeyler yapılabilir. o yüzden allah'tan öyle birşey mümkün değil. dünya zaten pis iyice leş gibi olurdu.