0

halk arasında papatyaya yoğurt çiçeği adı verilir. yoğurt çiçeğinin diğer adı ise papatyadır. bunu kime sorsan söyler.

0

yoğurt çiçeğinin diğer bir adı papatyadır.

0

papatyanın pek bilinmeyen diğer adı yoğurt çiçeğidir.

0

yoğurt çiçeğinin günlük hayatta en çok bilinen çiçeklerden olan papatyadır.

0

halı buna latpatya çiçeği diyor. aktarlarda satılır. bogaz ağrısına bayağı iyi geldiği soylenir. baharda cicrk açar taç yaoraklidir.

0

yoğurt çiçeğinin diğer ismi papatya çiçeğidir. halk arasında genelde bu isimle bilinmektedir. yoğurt çiçeğinin bir çok faydası bulunmaktadır bunları sıralayacak olursak ; boğaz ağrısını hafifletir,ağız yaralarında ve apse'lerde etkin bir gargara görevi yapmaktadır,bağışıklık sistemini hastalıklara karşı güçlendirir,bel ve sırt ağrılarına iyi gelir, adet döneminde ağrıları hafifletir, karaciğer yavaşlığını iyileştirmede yardımcı olur, sakinleştirici bir etkisi bulunmaktadır,ağızda oluşan iltihaplara ve diş eti rahatsızlıklarına iyi gelir,kabızlığa iyi gelir,kasları gevşeterek krampları azaltır,bağırsak iltihaplarında faydalı olur,midede oluşan kasılmaları giderir,stres ve kaygıyı alır,sabahları meydana gelen bulantıları giderir,ülser ve gastrit tedavisinde doktorlar tarafından önerilmektedir.

0

yoğurt çiçeğinin diğer adı papatya dır. şekli itibariyle mantıklı olsa da çoğu insanın aklına gelmeyen bir bilgidir. günümüzde artık pek kullanılmayan bir ismi olduğundan çoğu kimse için zor bir soru olacaktır.

0

yoğurt çiçeğinin diğer adı seviyor sevmiyor yaptığımız güzel çiçek yani papatyadır :)

0

yoğurt çiçeğinin diğer adı papatyadır ..

0

yoğurt çiçeği olarak da adlandırılan çiçeğin diğer ismi papatyadır.

0

yoğurt ciceginin diğer adı papatya çiçeği dir.

1

halk arasında yoğurt çiçeği de denilen çiçeğin esas ismi papatyadır.

0

yoğurt çiçeği halk arasında papatya olarak bilinir. hatta bununla ilgili bir soru kim milyoner olmak ister yarışmasında çıkmış yarışmacı bu soruyu maalesef bilememis ve yarışmadan elenmiştir. doğrusu bende sonradan öğrendim yoğurt çiçeğinin papatya olduğunu.

0

yoğurt çiçeği papatya çiçeği olarakta bilinir

0

bu çiçeğin diğer adı papatyaymış. bende yeni öğrendim papatyanın böyle bir adı olduğunu daha önce duymamıştım hiç bir yerde yoğurt çiçeği adını. papatyalar harika çiçekler sade ve şirin bir görüntüleri var çok severim sadece papatyaları değil çoğu çiçeği severim. papatyalardan küçükken seviyor sevmiyor yapardık inanmasakta o düşünce farklı gelirdi bize heleki seviyor çıkarsa o zaman en güzeli olurdu. bazende başımıza taç yapardık mutlu olurduk. tabi çiçekleri koparmamak gerekir her çiçek dalında güzeldir ama bazen oluyor. çiçekler herkesi mutlu edebilir o kadar güzeller ki kokuları olsun görüntüleri olsun her şeyi ile.

0

yoğurt çiçeği papatya olarak da bilinen en sevdiğim çiçeklerdendir

0

yoğurtciceginin digeri adı papatya dır.
20-50 cm yükseklikte olur...

0

yoğurt çiçeğinin diğer adı papatyaymış ve kim milyoner olmak ister yarışmasında sorulmuş

0

yogurt çiçeğinin diğer adi papatya demektir

0

yoğurt çiçeğinin diğer adı halk arasında papatya olarak geçer. papatya çiçeğine neden yoğurt çiçeği denilmiş onu hakkında herhangi bir fikrim yok.