0

bebe bisküvi sütle birlikte gece yatmadan yenilirse işe yarıyor

0

vallahi ben de bilmiyorum ben de bir türlü kilo alamayan insanlardanım .sürekli abur cubur yememe rağmen yinede kilo alamıyorum eğer kilo almanın formülü bulursanız bana da söylerseniz çok iyi olur.

0

hızlıca kilo almak sağlık açısından çok zararıdır.kilo almak istiyorsanız bir dokdor kontrolünde kilo almanız lazım.kilo almak için karbonhidrat bol olan besinler tüketmeniz lazım.ekmek tost hamburger,patates kızartması,tatlılar, sosisler ,şekerli gıdalar,beyaz çikolata,

0

hızlıca kilo almak sağlık açısından ve görüntü açısından hiç hoş durmaz.zayıf haliniz bile o hızlı ve sağlıksız alıcağınız kilolu halinizden daha iyidir.
kilo almak istiyorsanız yağlanarak hızlı bir şekilde değil daha dağlıklı olan kas kütlenizi.ç arttırarak bilinçli ve sabrederek kilo almalısınız.
bu şekilde daha hoş görüntü ve sağlıpa sahip olursunuz.o yüzden hızlı kilo almaktan vazgeçin.sağlıklı kilo almayı araştırın.

0

kilo aldıracak ürünler yersen özelikle yatma saatine yakın yediğin yemekler kilo almana yardımcı olur. abur cuburda hızlıca kilo aldırır.

0

hızlıca kilo alabilmek için sabah akşam yemek yemek gerekir hiç durmadan yiyeceksin yani ne var ne yok evde dolapta kiler de hepsini yiyeceksin yani karbonhidrat tüketmeye özen göstereceksin yağlı ürünler birazcık da ekmek yiyerek hızlıca kilo alabiliriz. hızlıca kilo alabilmek için diyetisyene de başvurabiliriz doktora doktorumuza gidebiliriz o bize en iyi şekilde yardımcı olacaktır çok yiyeceğiz yani bunu kısacası bu

0

kilo alma işi bünyeye bağlı olarak bağışıklık sistemine göre değişir. bazı insanlar normal yaşantısında bağışıklık sistemi yavaş çalıştığı için hemen kilo alırken bazilarida ne kadar istese de kilo alamaz.genelde akşam geç saatlerde yenen yemek kilo yapar.bazi insanlarda ek vitamin desteğiyle kilo almaya çalışır. genele bakıldığında kilo almak dengesiz beslenme ve ilerleyen yaşların oluşturduğu bir durumdur.

0

sağlıksız bir sonuca yol açmadan öğünlerin arasındaki zaman azaltılabilir, karbonhidrat tüketimi kontrollü olarak artırılabilir. ama önemli olan şeker, tansiyon ve kolestrol gibi ögeleri unutmadan vücuda zarar vermemektir.

0

yatmadan önce ekmek arası yada makarna türü unlu birşeyler tüketmek özellikle çok kilo aldırıyor. abur cubur çok yemek ve fastfood yada yağlı yiyecekler tüketirsekte çok kilo alımı oluyor . ama bünyeye göre değişiyor ben mesela bir oturuşta 1 tane ekmek yiyen bir insanım ama kilo alamıyorum öyle durumda doktora danışmak en iyisi.

0

dengeli ve abartısız beslenerek. öğün sayısı arttırılabilir ya da akşam yemekleri kilo almanda yardımcı olur