0

limon c vitamini yönünden çok zengindir.vücudumuzun c vitamini ihtiyacını sağlar.soğuk algınlıklarına iyi gelir.vücudumuzdan toksinlerin atılmasında yardımcı olur.bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

0

tam bir c vitamini kaymağı olan limonun sağlık açısından faydaları oldukça fazladır.hoş kokusu vardır,ekşimsi tadı ve canlı rengi ile herkesin severek tükettiği besindir.limon zengin besin değerleri ve vitamin minerallerle pek çok hastalığın tedavisinde büyük bir rol oynamaktadır.limonun faydaları şu şekildededir.yüksek tansiyonu,solunum bozukluklarını,yanık,obezite,iç kanama,diş problemleri,ateş,kabızlık,hazımsızlık ve boğaz enfeksiyonları gibi bir çok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır.

0

limon doğal tansiyon düşürücüdür. doğal tansiyon düşürmek için limonu bir suya akıtın. keyfinize göre akıtabilirsiniz. sonra içtiğinizde yaklaşık 15 dk'da etkisini gösterecektir. o süre zarfında sakince oturup nefes alın.

0

limon kanı temizler kilo vermeye yardımcıdır.

0

vücudun alkalin dengesini korur. sabahları içilen yarım bardak limonlu su çok faydalıdır bu anlamda. c vitamini açısından çok zengindir. sindirim sistemi ve bağışıklık sistemine büyük destek sağlar. vücudu toksinlerden arındırır. limondaki potasyum sinir sisteminin sakinleşmesine sağlar yardımcı olur. saça sürülürse parlamasına yardımcı olur. temizlik için kullanılabilir.