0

niye saglasin ki... adamlar zaten bu kadsr cok soru soeulmasin, millet cevaplara yonelsin diye boyle seyler yapiyorlae. birde soru soranlare ödül verir gibi alin sitenin cilkini cikarin mi diyrcrkler :d :d bir alemsjniz vallahi. :d mesela bu iki uc gunde sizin nerden baksaniz 500 soeuda kazqnacaginiz 10 tl yi ben sadece 50 civari soruya crvap yazarak kazandim... daha fazla firsata cevirecektim bu iki kati kazanci ama iste musait olamama durumlari.. gunluk hayat telaseleri... yoksa bir gunde sabahtan aksama kadar ugrassm 10 tl ye ulasiyorum ama bu sefer belli zamanlarda fwzla girmeyerek ulastim 10 tl ye.... ve eger bu aksama kadsr devam etseydi iki kati kazanci bugun 25 tl ye kadar cikabilirdim. bugun bos gunumdu.. yapardim da o kadsr ugrasmaya. belki grcerdim de. :) o yuzden sorulara 2 kati kazanc uygulamiyorlar. surrkli beyin bedava modunun da aktiflesmesi sitede surekli soru sorulmasindan kaynakli...

0

tabiki sorularda kazandirsa daha iyi olabilir . bazı kişiler soru konusunda iyi bazı kişiler ise cevap konusunda eşitlik olması amacıyla sorularda iki kat kazanç verse güzel olabilir . ama bir de şöyle düşünmek lazım kısa cevaplar 1 kuruş verirken sorular 2 kuruş veriyor ve ne kadar uzun soru sorulabilir ama cevaplarda uzun ve cevap vermek için vakit harcanıyor yani bu açıdan düşünürsek doğru bir uygulama .

1

çünkü cevaplar soruları aydınlığa kavuşturur ve soran kişiye yol gösterir.aynı zamanda soran insan pek bir emek harcamaz aslında bunun için sorar mantık olarak.cevaplayan kişi araştırma yaparak sorunun cevabına ulaşabilir.

0

bende bunu merak ediyorum doğrusu. iki kat kazanç yarışmasında neden sorular aynı miktarda arttırıyor.